A C T U A L I T Y – S O C I É T É – D É – G É N É R A L E

Hè hè ! Eindelijk moet Société Géneérale van Frankrijk Jerôme Kerviel ‘The Roque Dealer’ 350.000 Euro betalen!
Eindelijk wordt de Bank aangepakt, die zelf wist dat Jerôme illégaal handelde! In dat jaar 2 0 0 7 werd er 1.5 Mrd Winst op gemaakt. Eindelijk wordt dus een Bank met mede-weten van geen “Schoon-gewéten-betaald gezet! “

http://www.nytimes.com/2016/06/08/business/dealbook/french-bank-is-ordered-to-pay-trader-who-almost-ruined-it.html?emc=dlbkpm&emc=edit_dlbkpm_20160607&nl=%3Fnl%3Ddlbk&nlid=39963450&_r=0

Bij R Y A N – A I R vliegt T R U M P er sowieso uit! That’s why The Boss is a T -R A M P Thea ar am Pee.. Piss off zou ik zo zeggen!
Omdat Donald T-Rex Amp – utated is, worden ook z’n Wings vleughellam gehouden! Terwijl velen toch graag zouden willen dat ie voor goed de Lucht in vloog!

The Donal Trump University bleek op Level underrated ingesteld te zijn. Terwijl de ingehuurde Personails-them-leden instructies hadden om iedereen ongeacht Gender sowieso op de Double You see – P O T een poot uit te draaien!

IK zag gisteren J- e S- exsuéle F- oorkeur overvliegen..Wat een gigantisch Hóór-gasme was dat.Rutte wilde ook graag mee, maar omdat die een laagvlieger was kreeg ie geen vergunning! En week daardoor eerder uit naar Cuba…

Verander je wachtwoorden… want na naar nu blijkt heeft een man nachten voor de slaapkamer deur van z’n vrouw gestaan, toen bleeek dat zij stiekem het wacht woord : “Lul-ik-kom-er-aan” had verandert in : “Wat ben jij een..”

Hersendode vrouw bevalt na 3 2 weken van kind! Kan ik met m’n Hersens niet bij !

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>