A C T U A L I T Y – Nèt zo als toen, wordt het nooit meer Mevrouw Brokken!

Eergisteren dacht ik ‘oud-of-the-bloe’ oh sorry out off the Blue aan Corrie Brokken! En niet te geloven twee dagen later meldt de familie haar verschijden, of is het verscheiden? De vrouw met de brokken muzikaliteit in haar keel.

‘Net als toen’ raakt het een snaar van oubollige N O S-tal-stalgie! Zaterdag-avond-Hàk-koorden! Anneke Kreunloo.. The Blue Diamonds; Teddy en Henk Scholte en die twee heren die zich als Dames iedere avond in Carré optraden. N O S was toen N T S en Tante Hannie!

Wij hebben maar een zo’n Muyzelaar met een Piep-stem! Ja jajaren vijftig- zestig!
M I L O R D!! Verboden bij de K R O ! Net zoals op een mooie Pinksterdag! van Andre v an den Heuvel en Leen jonge-n-waard!

Wij rende naar de buurman, of een tante, om Open het Dorp te zien. Of de Koningin op het bordès..Toen was ‘geluk –bij-een-ongeluk’voor de Cuttholieken héél gewoon!

En toen kwam als een Witte donderdag bij Héldere Hemel, waar de Cuttholieken toch blij mee moesten zijn Oh Lord “My Sweet Lord!” The Beatles.. Als een Scheurend schis-en-misma goor-dijn! Vlogen we de kerk uit en de Goor-dijnen van het Kurhaus Hotel-de-botèl in! Het einde van de spruitjes-lucht en strijperk was voor-bye bye!

De Etiketten van de de jaren vijftig-zestig werden niet afgestoft, maar overschreeuwd ; ‘biedt –niks’ dan Puchen met andermans leren motor-bike.

Maar gelukkig stérft deze dégéneratie nu ook uit. En blijven we met de ‘Brokken’ van die tijd, als visgraten in de keel hangen.

Maar ja, daar hadden de Cuttholieken ook een oplossing voor! Kreeg je twee dunnen lange kaarsen onder je strot, deed een geschid-denis-gebedje, en kon je er weer een heel jaar tegen aan! Maar ik kon noiu niet zeggen dat ik bij dat geloof me als een ‘Vis in het water van het meer van Tibérias voelde!’

Steeds meer zorgen over Klèts-bare kinderen neemt toe!

Mijn Vrouw staat op springen, en dat heeft weer niks met de Dijkdoorbraak van de Vliezen te maken!

Dat was even slikken: “Door de te vele Pijnkillers werd het Prince-painstakely clear, dat ie niet te veel Noten meer op z’n zang had!”

O P I O D – O D #Prince death is a overdose of self registered #Painkillers
Fethenol Zelf aangeschafte #Pijnstillers.in de zwaarste vorm!
Corryie Brok-ken in je keel net zoals toen Milord ! Corry Brokken 8 2 – overleden! #songfestival #corrybrokken

Je bent alleen maar Suck-Sexfull…., als je naar de Pijpen danst van… #sex #oversexed #succes

Dà’s niet even schrikken maar een Bittere Pil slikken Achterovergedrugged! #apotheken Beste medicijn tegen armoe is om ‘t zelf te jatten

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>