A C T U A L I T Y – May I have your V O T E S Please !! Boris.. Boris.. May I have Your Concedes too?

Heb ik vanmorgen alle Ruzies bij-gelegd, word ik toch wakker met een Gezeik zeg! Daar lusten de Opinie-peilers als Honden geen Brood van!

Waarom houden de kiezers in New York geen Shit-in de Trump Tower?

Boris Boris..: Ik kan het woord niet meer horen! Maar oh wat verlang ik terg naar Boris Jeltsin, en die Radetsky Mars.. met die Pauken-slagen van Dronkenschap, en de lachende President Bill Clinton.

Définitieve Wapenstilstand! :
“Als Wapenfeit is dat F A R C –kentje dus gewassen. Maar of die Niemeijer er ook een “Schoon-geweten aan over houdt? “

Mark Rutte heeft vandaag ook z’n Stem uitgebracht op de Achter-blijvers! Dus op Het Menu van de Tweede Kamer staat : “Gebakken-Peren!”

Voor een v de Partijen wordt de uitslag extra S N E U !

Ook in Mortuariums mag niet meer uitgerookt worden..

Jo Fox is Brittish Brexkid

Zouden ze vanmorgen in Greet Bridten ook die Donderbuien als Donderdag bij Heldere Hemel hebben gekregen? En als waarschuwing, wel het juiste ‘Fok Joe’ aan te kruisen? ! Want dat ‘gedonder-dàg dàg, moet nu maar eens afgelopen zijn!

V&Dòmme : Nazaat die er naast zat, kan merknaam van de Famile wel als Brand-merk kopen! Mark Vroom ; Richard Otto deden een poging De Vee en Dee als Geslacht te behouden. En U weet wat Vie en Die in het Engels betekent? Hè?

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>