A C T U A L I T Y – Há Dèl le RèLLe dèlle!!

A C T U A L I T Y – Há Dèl le Rèlle dele!!

Ook ik – Moi-même- had vannacht last van Drôôms.. Sloeg zo hard om mijn heen, dat ik nu mijn verstand en hoofd kwijt ben. Wist niet dat ik in mijn vorige leven een Koppen-sneller was !

Afgelopen 20 jaar is alles ‘een-derde’ duurder geworden! Dus 3/3 x 20 is…Oh over zestig jaar! Ik ga er maar eens van genieten..Tegen die tijd zal ik het wel ‘betaald’ zetten!

Man met hoofd vast in wasmachine.. Tja, dat kun je niet meer terug-draaien.. Die gaat via De ‘H O O F D – W À S ‘ naar de knòppen!

Personail-them Schiphòl komt in actie, waardoor iederéén er gratis uitvliegt!

Nederland stijgt door het verlies v 10 of 30.000 ton tot het absolute Coke-punt..

Het nieuws van…., ging als een ‘T Y P H O O N’ over het…Nee hè.. Ik zei toch Misstcriminatie bestaat al eeuwen. Het begon al bij het ontstaan vàn.. En tja , nu is iederéén van G * D los-t! En wordt de hele geschiet-de-nìs-mis er bij gehaald. Heerlijk, als je de stekker er uit kan trekken!

P S: Worden straks al die gekleurde Zwarte Pieten met hun ‘Gouden-tanden-strijdperk en paal stellen’ ook aan de tand gevoeld, als hun mond voor bij gesproken er te Briljant uit ziet?

Een waarschuwing voor af voor vanavond rond Het Ziggo Dôme ! Adèle zingt vanavond waarschijnlijk De Stèrren van de Hemel, zodat het na het concert Stikken donker zal zijn. Zodat je het niet meer ziet zitten! En daar heb je twee-duizend Euro voor betaald? Ik zou daar erg last van mijn Stoel- en afgang van krijgen!

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>