A C T U A L I T Y – D E A D U A L I T Y ..

F C Twente blijft in de Heere – Divisie.. Die Visie deelt de Graafschap niet. Gaat terug naar de Heerste-divisie. Zodat de Bal weer is terug gekaatst daar waar ie thuis hoort : Op de door-middenstip!

Beide partijen zouden een moord willen doen, zodat die politieke moord om te Cox-sen is, voorkomen kon worden! Er lopen steeds meer ‘Moord-gosers’ rond met een te kort lontje!

De omgekeerde Wereld! V P R O – Cast van Bokma De Maatschap moet voor komen! Gedeelte van de niet Zeidelijke Familie is naatuurlijk jaloers dat een stelletje acteurs wel een Maatschap hebben. Door De Bank genomen zit het de Moszkofietz-wiczjes niet mee. De Fietschjes zitten niet meer zo vast en zeker in het zadel.En de Neuszen staan ook niet meer allemaal dezelfde Vanzelfkant van het leven op! Maar een karaktermoord heeft toch niks met het ontslag van een d’rAuswicz te maken? Toch? Em ja, met een naam als Bokma ga je als Jadvocaat naakttuurlijk behoorlijk nat! Mieren; ‘komma en kwel en konten-t-en-neukers’ die maraffiaans Fout-teurs-rechtelijk de wet naar hun eigen Maraffiaanse hand willen zetten!

‘Asscher me noa’ roept D E N K op, om ze niet over-een-komstig over een Kam-p te scheren. Gék-schérend’gesproken! Terwijl Duitse Rechter Kamp-bewaarder 9 4 tot vijf jaar ‘Vermoorde-onschuld’ tot het tegendeel is bewezen Cel vermoorddeelt!

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>