A C T U A L I T Y – Komm-is-ie-al-klaar met de overeindconclusie ?

De ‘Commissie Oosting’ gaat zo iemand op de Bon- Bon slingeren. Het zal zeker geen Heilig maar misschien Schijnheling-verklaring van het Mysterie van binnen-bandenlijkse zaken zijn. Trouwens ik weet nog steeds niet hoe ik Teeffùh en Kees Cees Ha en ‘Opstelten en Spong’ moet schrijven? Of kunnen we ze nu voor eeuwig af- en bij-schrijven?

Oosting gaat veel zeggen, wat mij niets zegt, omdat een doofpot niet voor dovemans-oren is bestemd. ‘Ik moet maar steeds denken en neuriën op het wijsje van Toon Hermans : “Een ba bon babon babonnetje, een Babonnetje dat danst in de wind aan een zijden draadje… naar nu blijkt er geen Doofpot is vast gesteld !

In ‘lichten en verdonkeremanen’ hebben de betreffende Ramp-te-nare-mensen geen verdoofde cultuur ontwikkeld.

Naar nu blijkt heeft de commissie Oosten en Troosten zelfs het T V-programma ‘Op-storing verzocht’ geraadpleegd! Omdat er geen beelden van de ‘Donkere Kamer van Damesklets’ als Screen zeeffer beschikbaar waren bleek dat ‘an sich’ al een Doofpotlopende weg te zijn!

Ondertussen luister ik mee met de Memo, en begrijp dat het bij de ‘Mysterie een zooitje en een potje was voor Dove-mans-oren.’

Ik ben benieuwd naar de Bonnetjes bij de gevonden voorwerpen! En heb nu trek in een Stoofpot! In het kort : Wordt hoognodig eens tijd dat het Mysterie van Goosting- spreek uit ‘Goesting’ van Stoftitie eens goed wordt afgestoft!!”

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>