A C T U A L I T Y – Een Datum om over na te denken! !

Dood en Herdenking gaan na 71 jaar nog wel samen? Volgens de na –na-na-oorlogse generatie en proclamatie op het Vrije woord en M internet, is de verleden -oh- oh-verleden tijd in het Mausoleum van de vergetelheid bij-gezet. De dode-letter van het verzet om het nog langer te herdenken- ik wil hier niemand krenken- heeft de geschiet-denis niet goed begrepen.

Maar ook dat meisje met een bord voor haar kop, wordt op haar wenken bediend! De Geschietdenis wordt voor onze ogen op een modernere leest de boot ingenomen. En als er een ingenomerder dan integer over de toekomst is, is het wel Mark – my – Worst ! You’re the First my last mei efferie zing!

“Zinkt vecht huil bid lach en bedonder”, niet zonder ons, niet zonder ons!”

En daarom sta ik ieder jaar twee- wat is nou twee minuten stil op de dam! Want je moet niet voorbij bij lopen aan het verleden, want dan is de toekomst voor zijn geboorte al overleden!

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>