A C T U A L I T Y – The Day after … Rutte krapt wel érg veel op z’n hoofd.. Last van Roos?

In Amsterdam is het opkomstpercentage tot nu toe 13.70% ..

86,30 % is dus de Afgang in Amsterdam..Ofwel de Verzwijgende Meerderheid is ook in Emsterdamned behoorlijk toegenomen. Ik heb dus voor het laatst ja – ja – ja gestemd. En de komenden jaren zal de Nhéé-mha ook aan mij niet besteedt zijn!

Aan m’n Réét-ferendòm, hoor ik steeds meer mensen The day after zeggen!

Rutte krapt wel érg veel op z’n hoofd! Oorzaak? Roos !

Zoek-kraïne waar ligt dat eigenlijk.! De kiezer dacht tot hier en niet verder! Maar dat de kleine en grote ‘van-ondernemer’ zijn vermogen en – onvermogen, tot over de grens van het toelaatbare laat groeien, of what’s in a Neem het niet zo nauw neemt, laat ‘Wèg-sluizen’ in het Pa – na – Ma kanaal.., Ja, dat snap ik wel.

Iene Meane Mutten : Tien pond G- Rutte; Tien Pond kaas ! Het ’Nee kamp’ is De Baas !

Als de Uitslag lees : Corruptie zo toverduidelijk is, moeten alle verdragen naast zich teneer-gelegd worden! Want waar hebben we het over? Oh, over de Comedie Panama-Pepers! Dat zijn gepee-perde- ge-pay-perde uitspraken! Die het Dag-nicht niet kunnen verdragen!

De Buschauffeurs in Amsterdam zijn er op gepind, om die zo snel mogelijk in te voeren!

Panama gaat naar Het Treasury – Island om al het vermogen en vice-versa terug te witten! En daarna zich in ‘Non-schuld’ Wit te wassen! Alle Routes en ‘d òmleidingen zullen door Brinks geld-transporten worden afgeleid van bestaande valuta-posities die onder valse dekmantels zullen worden ingenomen! Reken maar dat velen een ín-genomen-gevoel er aan over houden. Want zwart op Wit is afgesproken, dat er niets Zwart-op-Wit opgeschreven, of Internet-tional wordt vast gelegd. Zelfs niet in the Cloud! Instead wordt Send in the Clowns afgespeeld!

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

1 Reactie op A C T U A L I T Y – The Day after … Rutte krapt wel érg veel op z’n hoofd.. Last van Roos?

  1. Pingback: A C T U A L I T Y – Bij sommigen zit een ‘steekje’los-t! | Actuality

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>