A C T U A L I T Y – Oh jee, ben ik er toch …..

Hè hè , eindelijk weer een normale dag! Met een Glimlag er dagen naar te kijken. En het doet me goed dat zelfs op Internet bij radio 1 Ilja Pfeiffer de Pijpen aan Maarten geeft!

De mededeling van Geen-I-déé-ventie dat I S er ook vandaag mee stopt , deed ik eerst als een Belgenmop af. Maar naar nu blijkt toch dat onze Vrouwlijke Sinister van Géén – I-déé-ventie achter haar mannetjes staat. Wat de Milisinistairen een kriebelig-gevoel geeft!

De Bloodgieters hebben ook aangegeven dat ze er vanaf vandaag mee stoppen. Omdat ze de Verkeerds-som-leidingen van de A 1 , moeten ontstoppen!

Naar nu blijkt zijn een aantal Secreetmatoriums er achter gekomen, dat de lijsten van de personen niet kloppen. En als vermist worden aangemeld, terwijl ook een aantal kisten, te leeg achter bleven!

Naar nu blijkt heeft ook G * D zich afgemeld, omdat ook daar de C R I S I S hard is aangekomen.

Naar nu blijkt zijn op een dag als vandaag veel mensen met de datum doorgeschoten! Géén April als vandaag kan daar tegen op, als u de bovenstaande berichten of ondergetekende voor Sérieux zou moeten nemen!

En hopelijk gaat u vandaag niet over lijken! En laat U zich niet Kisten!

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>