A C T U A L I T Y – Ook een Paas Haas – dwaas door de keel geschoten?

Ooit gedacht dat de F B I de Kraker van het jaar zou worden?

De J. had al een Pokerface….Maar dat ie zo van de kaart zou raken? En vraagje: “Hoe komt het dat Koen Everink iedere keer bij de verkeerde mensen in aanraking komt? Mag ik zonder voor-oordeel die vraag wel stellen? Bij het onder zoek naar de motieven zijn de kaarten wel geschud!

Weersvoorspelling voor komende weken : veel wolken-en Bollenvelden ter land –zee-en de lucht!

Taboutaleb wil rust in de wijken,wil de bevolkingh ook en gaat uit-wijken…en vraagt ha-ziel aan! En steken massal de Rivier de Maas en Dwaas over!

Massadonië houdt de grenzen dicht bij zichzelf…

Ik geloof dat ik binnenkort maar eens onthoofd van een Kopzorg minder op de Lokale Schiet-partij ga stemmen, nu de gedoodverfde Partijen hun Geen-I-déé-mooi-grafische kleur hebben verloren!

Schiet-partijen in Buns-en-Voorschoten! In het Capitool zijn bij de Veiligheidsmaatregelen Capitole fouten gemaakt.En in Het Vaticaan zijn vooraf de Kogels door de Kerk gegaan, zodat bij de Paus er niks te binnen schoot, en niks te binnen viel!

Om over na te denken: “Blind ziet Blind !”

En Restaurateurs in Palmyra hebben Blind vertrouwen dat alles weer sprekend tot de verbeelding Recht-overeind blijft staan!

Wij lazen: “Het is vandaag weer Pasen!” En gingen er 1 Uur minder op vooruit! Blijf -bij-de-T E I T of de tiet, gaat weer te snel achteruit!

Joshua Hoogveld ‏@ACTUALITIES 24 mrt.
http://www.joshua-actuality.nl/2016/03/a-c-t-u-a-l-i-t-y-j-o-h-a-n-n-c-r-u-i-j-f-f-overleden-6-8-jaar-d%E2%80%99r-is-geen-b-a-l-m-e-e-r-aan/ … I M “In Memoriam”

Zonder #JohanCruijff is er geen Bal meer aan ! #johancruijff #Nummer14 is zonder Johan nr. 1 3 geworden.. En dan sta je in je Hemd #Ajax

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>