A C T U A L I T Y – H I G H : How are you tube today???

H I G H : How are you tube today???

High ! How are You Tube today when you are 1 0 6 ! And you\'re Dream come trough !!

https://www.youtube.com/watch?v=vSlWDlXCelk&wpmm=1&wpisrc=nl_trail

Eurlinks en Rechts om z n oren slaan! Camille is niet een Macho maar een Madcho.

Ook in en aan de Hemel zijn de grenzen bereikt, zodat ze daar geen Euthanasiërenden toe-laten! Zodat Het Leven dus zonder reïncarnatie al voor herhaling vatbaar is.

Brazilië wil zika-mug bestralen. Ik zou zeggen bedonder-straal hem door de Icarus-vleugels af te hakken!, zodat ie ‘vleugellam wordt!’ En de vrouwtjes niet bereikt.

‘d Ombutsman onderzoekt oppakken van Feyenoord –fans. Om de ‘butsen te verminderen’, worden ze voortaan via Bol.dot com opgepakt en verstuurd naar afzender onbekend!

St st oplichten wordt nog steeds slecht gecôntroleerd!! Waardoor mensen die aan het verkeer-d deelnemen erg snel op “rood staan en springen!

Oh was Perry Como er nog maar! Die wist ons altijd met Christmass Mas Mas te
vermaken!

“Tien jaar P V V wat staat voor de afkorting P-ersoonlijke V-oorkeur V-an : ja van wie?” Van Niemand? Kan me dat niet voorstellen. En tien jaar aan de Media-macht zonder iets te doen, dan niks voor te stellen in de Kamer, en dan toch électoraal tegen de 5 0 – tig procent ‘van iets’ voor te stellen tegen dovemansoren!? Dat kan mij als Rode Hond draad door het Poliniettische nep-parlement wel bekoren!

Ha Thee; ofwel Het Téater van Hans Teeuwens solo-voorstelling al uitverkocht voordat ie er überhaupt aan dacht om weer op de planken te gaan staan! De Drivesfeer om weer op te treden schijnt échte ‘Sans Rancunes’ te zijn!

Bij Penoza is ook weer de Kogel-door-de-Kerk! En komt er een vervolg op vervolg. En iederéén die voor : Lijk-t- nergens –op voor dood speelt, wordt ook vervolgd!

Camille Eurlings was ooit Het Brafste Jongetje van de Klasse Apart is nu wel gebleken! Ho ho: “Moet nog mar Blijken! Wat er van Het Foto-mooi-dèle is over-gebleven!

Beerput open van Bajes. En wat ruik je dan? Stank voor dank!

Strange Rover rijdt Metro in. Meestal staat een Range Rover in het blad de Metro! Waar is dat gebeurd? “nee hè?” Toch weer niet in..Brelgië?

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>