A C T U A L I T Y – F I S H- I N G achter het net niet?

F I S H – I N G – achter het net..niet?

Er worden steeds meer Fuck-I N G-You – mailtjes naar de vooroplichters gestuurd. Deze maand al 10.000 achter het net-niet-gelukt!

Tim Cook geeft de F B I Coockies van eigen deeg! What the ‘hack’ denkt ie. Tim Cook is onder iApple-voorwaarde bereid de F B I te kraken als Snowden-plannen onverhoeds via een achterdeurtje de vrijheid van ook Julian As sange kan worden bewerkstelligt. Quantanamo Bay is bereid langer open te blijven, als de Stèr-hor-ror-risten op die iPhone worden ontsleuteld> zodat ze alsnog een tijdje kunnen na-denken.

Tim Cook -A P P L E – F B I

https://www.youtube.com/watch?v=VsRBgvlVXeM

Alle achterdeurtjes van het Witte Huis worden ook vervangen, voordat Donald Trump een Olifanten poot in Het Witte Huis zet!

De Bal kan route-en grenzen-lóós-alarm door het land gaan !

Mensen die te lang zeiken over vernuftelingen, moeten hun plas-poort laten zien!

Toen ik vanochtend wakker van die krant werd, moest ik het naakt-kijken geven, dat ik Geiler dan mijn e-Gaal-e ochtend-uitroep-teken was ! Maar Louis – eh Low – wie? Het is : ‘Geil-er ‘m d’r maar in!’ Maar ja, als je ballen laag bij de grond zijn, zit geilen er ook niet in!
Als ik Louis zie en hoor denk, ik bij die woorden: “Slap ge – l u l!” ‘Geloel’ zeiden ze vroeger! ! Als ik Louis Ga – al ‘ hoor roepen, weet ik hoe laat het is. Want de vertrek-tijden van Louis zijn nog steeds niet bekend!

Smoking-reet zeggen ze in Inglish, maar als er smoke uit je achterste komt. Moet je wel erg diep inhaleren.

Zang-k-ties klinkt mij bekend in de k-oren!

Over Zangk en Jànk-ties gesproken! Adèle was weer om te huilen ! Zag ik zojuist bij de B B C! Ik dacht al: “Wat doet die handdoek daar op de vloer?”Maar nu begrijp ik het komt door tranen met tuitten van tuit-lippen!

“Zoon van crimineel gaaat bijna altijd ‘spoor’ van vader achterna!” Oh, ik dacht dat meeste zonen ‘vàn’ spoorloos waren!

Atlético vond P S V maar scorem..er niet in.

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>