A C T U A L I T Y – And The O S C A R goes to Surprise Surprise .. to ?

A N D T H E O S C A R G O E S TO ? ? Surprise Surprise !!!!

‪#‎Reverence‬ in the ‪#‎Spotlight2016‬ maar wint The Oscar niet ‪#‎LeonardoDiCaprio‬ wel voor zijn Rol in de gelijknamige Film! ‪#‎Oscars‬ ‪#‎Oscars2016‬

Joshua Hoogveld
12 uur •
Privé bericht: “Oscar, jij weet natuurlijk al, de uitslagen voor vannacht.. mag ik daarom bij je slapen, anders lig ik de hele nacht wakker. En als ik de namen weet, lig ik daar in ieder geval niet meer wakker van! Want anders heb ik vannicht daar maar weer last van. En de Reverence als Revenge is de Hoofdprijs nog niet geschoten, voordat de Beer een voorschot op de Oscar heeft gekregen!
Leuk
ReactieDelen
2Annelies Wintermans en Anne Vellinga
Reacties

Anne Vellinga overigens vond ik die film helemaal niet leuk, al wens ik Leonardo eindelijk wel eens een oscarretje toe

Je moet wel heel veel Capriolen uithalen om de Beer te overwinnen. En Beer is hier niet Bier !

Meer mensen in de Bijstand, door dat de intussen-stand kont-stant verandert!

Je kan die Familie niet van V O R M-fouten op de vluchtelingenhulp betrappen!

Ja, als je Moeder de enige vrouw is waar je van houdt en geen afscheit van kan nemen…. Tja, dan sta je in het geheim wel je Mannnetje, als je het van de verkeeerde kantr bekijkt, of overbelicht! Als je maar de Regie houdt over je leven! Want anders is ook in The Oscar-night De Beer los! En als ie ‘m niet had gekregen was de Beer hélemaal los! The Oscar Nicht, eh Night, toch eens over na-denken!

N S stopt met winkels op Stations! Volgens mij is de N S weer eens ‘Het Spoor- Bijster!’

Strange ! Willen we allemaal ‘Kleur – rijk’ overkomen. Zet présentatort alles op scherp, wat Het Zwart-Wit-denken ‘over’ niet ten goede komt! Zal wel een Black-out zijn, in die goeie oude Zwart – Wit Films! En die nu allemaal zo ibgekleurd worden, dat de zeegrégaties als een kleurrijke-geschietdenis door je aderen van je foute voorvaderen gaat lopen!

En eindelijk staat de Cuttholieke Kerk Van D i r –t and D I R E L A N D in The Spotlight! En zagen ze bij die Oscar-uitreiking geen Beren, maar de Bheerrun-run op de wèg-wézùh !! Maar ik dacht altijd dat the Miss – use of the Cuttholyk Church als Soul-Surch niet te filmen was, en Is! Ik had het M – I S ! Ze moeten dat hele geloof eens voor goed en altijd Arborteren!

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

2 Reacties op A C T U A L I T Y – And The O S C A R goes to Surprise Surprise .. to ?

  1. kom ik mezelf nog eens tegen :)

  2. Daar is toch niks op tegen. als U uwzelf tegen komt!
    Als U mij maar niet tegen komt…
    Ha Ha Groet Joshua

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>