A C T U A L I T Y – Jaap van………. mag blijven en 6 0 .0 0 0 andre Zweden?..

New York Vùl-harmonic Oorchestra kiest voor Japh von Zwayden.. Vrij vertaald ben ik benieuwd hoeveel er voor Jaap aan de Strijk-stok blijft hangen! Ja, en in English wordt ‘Strike-stok’ moeilijk om er iets aan over te houden, als je al staakt voordat je één noot hebt gespeeld!

Die andere Zweden zet 6 0 . 0 0 0 mensen uit! Dus die kunnen Jaap van Zweden nooit zien!

Samsom end die ‘Lie-la-la’, gaan een heen en wheer-boot voor Vluchtelinggen inzetten. Doktor anders Pay zal ze betaald zetten voor de terugkeer naar Eigge land eerst. Ik zie de Blonde Haargolven al heen en alweer namens Sint er Klaas gaan. Ook de Steamboat wordt in de maanden November en Décember ingezet! Zodat de Zwarte piet tegen die tijd niet van Mistcriminatie kan worden beticht !! En alle Vruchtelingen , een Pak van mijn Hard Kado od krijgt!

Kinder ‘d – òmbudsman moet weg!

Alle Syriëgangers in cel kan niet! Maar in B-cel loopt het ‘gesmeerd!’

Stik-it-master en Cheatwave belazeren de boel! Daar is toch geen Dòm-afhankelijk W-òndrzoek het maar uit voor nodig. En dan ook nog door die ‘Houten-foutenklaas van der Kamp, met z’n Freenanciële opgestréken-gezicht!!

Er wordt niet gespeeld en toch voelt die Club uit de Arena De Hyéna’s de hete A’dam in de nek. P-er S-oonlijke V-oorkeur telt niet meer mee! Daar maken wij geen een punt van !

Franse minister v Justitie Christiane Taubira maakt een ‘dubbele-pas-op-de-plaats’ door pas-toe-wet niet uit te voeren.‪#‎dubbelpaspoort‬
En stapt op !!!

Afschieten van Damherten voor de natuur lijk niet! Is ‘Bij de Beesten af! ‪#‎gedepudeerdestaten‬ ‪#‎haarlem‬

Wat een Armoe! Vroeger had je Stoofpot wat niet te vreten was. En nu dus wordt ons een Doofpot door de Strot geduwd ‪#‎doofpot‬

Share
Dit bericht is geplaatst in Gouda - Kaas Wereld kaas en getagd , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>