A C T U A L I T Y – Olie-prijzen zakken steeds meer door de grond! Waar de olie ook thuis hoort!

Olie-prijzen zakken steeds meer door de grond! Waar de olie ook thuis hoort!

C B S: meer verdachten zijn 50-plussers,omdat er steeds meer Bijmer-klussers bij komen..

Eu- landen moeten meer gaan Re- z a a i – clen..En het voorbeeld van Vincent van Gogh’s Zaaier volgen! We Shell dan over cum sum day !!

Britse ‘Bòmmen en Granaten’,bombarderen I S-doelen! Noa dan wordt het wel Kerm I S voor het Kerst-Mìs – I S !!

De Chemie-‘pak van m’n Hart en Het O M’ is nou niet bepaald een Ad Ren –d -Ò M..

Smokkelaarsnetwerk die over Lijkenging’ opgerold in de zelfde tapijten als van de vluchtelingen. Alleen deze keer bij het Grof Vuil-igheid gedumpt.

Electrisch rijden te duur! Dus ook daar gaat de Stèkker er weer uit !!

D J trekt ‘Kort-geding-mudingeling in!’ ‘Oh ik wist niet dat zijn ‘ding in geding’ was! !’

Conducteur gebeten! Maar Conducteurs waren toch altijd al “De gebeten hond?”

Tijdens de Feest en Beestdagen hoeven de gelovigen zich niet te onthouden, en krijgen van de Britten met Kerst gratis wat Sexbommen uit de lucht! Eh Sechs Bommen uit de lucht! Réken maar dat er velen dan op de vlucht zijn voor de Kerststal…

Wat lees ik noa: De Rijdende Rùkker- tijdens het Rijden gepakt! Maar je mocht toch sowieso al geen Tom – Stòm in je handen hebben? Maar “Sper-ma de Détails!! Dus autorijden verloopt ook al niet Vlekkeloos meer. En de Onbevlekte Maagden zijn in deze tijd ook al op!

Ja, als je ‘Schuurman’ als vrouw heet, blijft geen enkele relatie goed! Zeker als ze verklaard, dat ze aan dat ‘Scheit-ding’ moet verwerken! “Scheiding van Tafel en Bed! Maar verder nog steeds Lekker- Ding en Pret à Porter! Want met zo’n ding zeg je toch geen nee-hee?”

Vulkaan komt ruim een Eeuw later tot leven! Noa, dan zal Holy Moses Het Oude Volkaan, ook wel weer net op tijd tot leven komen! Halleeuwloeijah jah!

Aan dat Ge-S I S uit Turkije zit een Gas-luchtje aan ! Nu blijkt dat ze een dubbel-spel met I S spelen! En Rasputin denkt: “Ze kunnen aan Het Gas!’

Pistolius hoort vanmiddag uitspraak! En kan daarna zichzelf wel voor het Hoofd schieten!! Oh sorry, het moet Phistorius zij! Die ‘geschietdenis’ maakte door zijn Vrouw voor een ‘Miss-daad-diger aan te zien!’ Analoog aan Het Boek van Oliver Sacks en Sucks are things in real live-television these days!!

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>