A C T U A L I T Y – Het B R E I N ontrafeld! komt geen M/V achter : We zijn Onzijdig! Oh jee!!

Mark Zuickerberg’s eh Zuckenburg’s Wife gives away 99% of her Wealth ! Vier en Vijftig- tig- tig- Milliard. Ik heb slecht 54 Ballen op mijn Biljart, de twee reserve-bàllen niet mee-gerekend!! En die wil my Wife graag bewaren, zodat ze tegen een stoorje kan, bij mindere jaren!

Moordenaar van Hester van Nierop in Ciudead Juàrez is in de Madxicaanse sta Chihuahua vermoorddeeld tot 35 jaar cel! Chihuahuaáá’s zijn toch aardige honden? Integendeel van Twee Pit-shitbull’s die Hun Baasje Armen-man De Baas! In plaats van te om-armen werd ie op gruwlijke maniet ó nt-armd !!’

Bij U W V gaat het gezegde op : “U W-eet niet V – eel!!En In-Lókken’ van lukt ook al niet bijster !

Prettig bericht.. Waar iederéén zijn Hersens over pijnigt! Maane of Vrouwen Hersens bestaan nioet volgens wetenschappers-Medici! Maar bij de ‘Medici’ waren het toch allemaal Mannnen. En bij de Neven-Nichtten Pòtten en Pànnen!! Wordt er ook Stuivertje met de Identiteit gespeeld! Volgens mij Meneer Einstein Dobbelt God nog steeds!
P S : “Ook Het Brein achter Het Goddelijke Divine Brein is Onzijdig. Maar in ieder Brien niet afzijdig!!
Het B R E I N ontrafeld! komt geen M/V achter : We zijn Onzijdig! Oh jee!!

Koenders wil Hotline met Russen..En Amerika wil Shot-line met Russen..

Politie –Mol graaft zich dieper in door Hén – Nèp’te noemen. Terwijl je toch met Hennephandel higher up zou komen als Mol. Maar ja, dat kon Politiemol Mark.M’niet verdragen!1

Een dag na Herdenking : H-et I-s V-eest in Het Gooihet er maar uit op de Matras. Keyl het er maar uit !! Na Sheen Sheen Sheen komt er bij Tate Mean niemand uit de Kast. De H I V U –zaadtie van Zero-positief doet Zero Zero zijn naam alle Eer aan. Cuttherine Keylt er maar suggesties uit. Zhero Positief, mijn Hero is als Arie Kanarie een Aap-pocrief die van mij de Boom in kan

We nemen geen Gas terug, maaar importeren meer uit Noor-wegen. Er is geen weg meer terug ! Maar hoe verdedigen we dat one-beleid in Parijs?

P v d A wil af van Kilo-knallers voor Oud en Nieuw!! Vanwege te goedkope winstbejag !

Bij Apen, zijn de G E N – Baby’s er al!! Oh ja? Ja Ha de Na-apen!! Wordt ongetwijfeld vervolgt! ”Zoo-o!”

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>