Verzwijgen voor Vrijdag….

Het valt niet te bevatten, dus verlang van mij niet om Selma in een woord te bevatten. Selma was een Oud stralend lichtpunt van jaren terug, nee Lichtjaren terug. En nu is ze heel-al-licht terug naar het Zwevende huis van haar nieuwe toekomst..

Verdriet zie je niet
Je bent het
Soms wendt het
Soms niet

Selma was voor mij een astrologisch lichtbaken, die mij uit de tehuizen-wildernis meer in mij zag dan dat ik als puberkind door had. Was kind zonder Glimlach van..

Volgens mij kwam Selma uit een goed nest. Kwam, weet het wel zeker . En zonder nest, zocht ik het hoger op. Toen Selma in een tehuis op trad waar ik zat, mocht zij geen contact met ons maken. Twee dagen later stond ik bij Selma in Beverwijk voor de deur. Sindsdien vanaf 19 6 5 ken ik haar.

Eigenlijk moet ik in een slakkegang haar leven vertellen, maar ja, dan komt er van fietsen al hélemaal niets terecht, want iedere slak die je tegenkwam werd als een vluchteling zonder toekomst in het gras gezet, om te overleven.

Maar ook wij zullen overleven. Omdat sterven “Dood-gewoon is…!” en zeker voor herhaling vatbaar, als je in entrééïncarnatie geloofd!! Want ik weet zeker dat ik al Het met Gewijde-gezangen terug kom..

Selma heeft zoveel ‘Scherven van Geluk bij een ongeluk’ achter gelaten, dat we daar een Mozaiek van nieuw Leven kunnen inblazen. Selma is nu dood, maar never Say never, je weet het van vallende sterren maar nooit, eens staat ze in je dromen voor de deur..Goh wat ben ik verstrooid over gekomen, en wat ik was, was maar een handje hoopvol as, van een Physiek oh oh verleden. Oh – ver- leden gaan we hier niet praten..

De herineringen in mij zet als een Troosterschelde alle zeilen voor Aagje Eline en de kinderen bij. Vraagje aan Selma : volgens mij heb je een geheim Hint-er-net-adres, waar wij niet achter mogen komen, maar alleen in dromen je mogen zien, want wij dromen nu zelfs nog dat het niet waar is. Zeg me dat het niet zo is zeg me dat het n i et z o is !!

Maar Schepels komen en Schepels vergaan, maar in mijn Dromen zul jij altijd en forever and ever its now or never als Dank wat je voor mij hebt gedaan blijven bestaan!!

P S : Selma heeft haar hele leven verzameld en stiekem heeft ze voor ons moed moed en moed verzamelt omdat het moet!

Selma die meer wist dan er vragen en Antwoorden lagen, die meer landkaarten en aardkloten onder haar pedalen liet fietsen, zonder Stòm Stòm..maar per ongeluk op het verkeerde moment de Wind tegen had..

En nu moeten wij dit pracht kind, dit pracht mens laten gaan, in de oh zee aan van verdriet zullen wij alle zeilen bij moeten zetten voor Eliaan en Aagje En laagje voor laagje komen er hopelijk straks weer nieuw golfjes van leven aan..

Voorbij het grote niets… is er altijd wel weer iets..

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>