A C T U A L I T Y – Oh, wat verlang ik naar dat oude dorp

Ik zei nog zo tegen mijn Vader: “’Pa reis’ daar nou niet naar toe!” En als je dat zegt tegen ‘dover-mans-oren’, tja, dan verkies ik toch bommenlerwaard.Maar de Twijffeltoren als Nationale drie kleuroverschaduwt het Zwart van de G-rauwsluier.

Het enige wat de aandacht van alles kan wégnemen is dat Johan zijn nadeel deze keer niet in zijn voordeel kan Be-Amen. Nee we noemen verder geen namen, noch voor of achter.

We zijn allen de Wachter van Go – Doo d! De I S Sentie van wat het leven was, is op sterven na dood. Maar meestal komt dan de Redding in Den Here nabij. In ieder mens zit de overwinning van tegenslag dichter bij, dan je nu verslagen bent! Oh jee, ik speel voor G * D. Kruisig mij van al mijn zonden! Ik smeer ‘m even naar Londen..

België – Spanje gaat niet door vanwege. Dus eh, zal stadion wel bomvol met fanatici zitten. Bom er onder.

Oh, wat verlang ik naar een Sexbom ! En een Stèrhororristische Baanslag!

Je zou het toch niet verwachten van Spécht – told –you-so! Maar hij blijkt niet ‘stiekem’ , maar in het openbaar een Bom onder de nieuwe ‘Beplasterkings-wet’ van het Kabi-nèt-niet te hebben gelegd! Zodat de Onderste steen van Eerste en Tweede Kamer tot de Bodemhopeloze prut van de Démooi-gratie wordt onderzocht.

En ondertussen zijn de Zetels van de P-laats V-èr- V-angende schaamte niet bij te houden.

“Vanwege de Stèrhorroristische dreiging, moeten alle Zwarte Pieten hun Masker laten vallen. En Kleur bekennen! Nee hè !”

En Olivier B- Bom-mel-dingen vraagt aan de Goed-gelovige ‘g – Hei-ligt-man om een ’List..’ En hij antwoordt: Ik ken alleen Liebeth List..
1Minuut-stilte duurt al dagen lang.
En in mijn hoofd hoor ik minutieus
Een Klassiek klaaggezang

Oh, wat verlang ik naar dat oude dorp
Vogelzang, van de Lente in mij,

Leliedjes van Dalen.. bij de Baron..
hoelang moet ik wachten
voor dat ik weer in die
herinnering terug kom?

Voor als U het aan kan. Twitter – site
Met herinneringen van Bataclan…

Twitter-site met herinneringen van Concertzaal bataclan

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>