A C T U A L I T Y – Mist U ook iets vanmorgen?

“Sta ik voor de spieghel zie ik mijzelf niet staan! Mona hoe ken dat noa?”

68% van de mannnen schijnen gelukkiger dan vrouwen 64% te zijn. Maar steeds meer mannen en vrouwen lijken ‘gewícht’ in de schaal te leggen. Dat zit er ‘dík’ in ! 94% zijn tevreden over hun relatie. En ik ben voor 100% tevreden,met mijn relatie die ik met mijzelf heb!

Vandaag 2 november, ga ik op de dag van Aller – Zielen even mijn tijd doodden met de dierbaren, die er in dit afgelopen jaar niet meer zijn, ze zijn mij niet ontvallen, ze vallen in mijn herinnering dit jaar nog steeds op. Hubertus is naar de eeuwige jachtvelden,en ik neem nog steeds mijn hoed voor hem af.

Ik zie hem nog helder voor de geest, maar verder zie ik al het hele weak – end end vandaag niets. Terwijl ik eigenlijk het hélemaal zie zitten, gaat al twee dagen alles de mist in. En als ik geen flikker wil zien, ga ik wel naar een Darkroom. Maar ik denk altijd bij dit soort mist dat dat Het Voorportaal van de Hemel is. “Je bent er wel en toch niet! Nou ben ik vaker niet dan wel af-en-aanwezig, maar toch! Nou zie ik ze vaker vliegen, maar dan stort mijn leven toch niet in mekaar. Maar ja, ik neem dan ook niet het vliegtuig terug naar huis.” Maar ik moet natuurlijk wel uitkijken, want mijn vrouw is ietsje ongelukkiger dan ik als man ben. Maar ik ben wel ongelukkig met Maxer staakt Uw Wild-geraas nu Moscowietsch de Staat gaat aanklagen. Ik dacht dat die doorbrammer nu wel uitgeproduceerd was. Maar nee hoor, nu gaat Bram de Staat aanklagen. Maar iemand die zelf in Staat van ontbinding is, kan toch niet voor volwassen gerekend worden. Uitgerekend zo’n ‘ex beffer’ moet door de Balie naar de Balie in de Nes doorgeschoven worden, lijkt mij. Als ie toneel wil spelen kan ie dat daar het beste doen.En dan zijn er genoeg ‘vluchtelinkse edelfiguranten’ met een legitiem verhaal, om hem de das om te doen!

Als U zichzelf niet ziet staan, komt dat niet door een Dépressie, maar door zeer dichte mist, die zelfs tot in de keuken of woonkamer kan komen. Dromen zijn bedrog, maar als ik vanmorgen naast jouw wakker wordt! Maar misschien ligt U wel wakker van het fijt dat Uw club dit weak – end heeft verloren! Geen woorden maar daden: “Leve r de Fijandnoordaden in !”

Had vanmorgen een nachtmerrie dat mijn twee oranje ballen de mist in gingen.. En dat iemand voor mij stond om de penalty te nemen. Maar gelukkig schoot ie met zijn eigenballen zichzeld de mist in.Maar als U vanmorgen voor de spiegel staande U zichzelf mist, komt dat alleen maar omdat U zichzelf niet ziet staan. Blijf net zolang staan totdat u inzicht krijgt, en u weer in beeld komt. Dat moet u toch vandaag tot de ver-en-inbeelding spreken. En zorg dat U op 2 november niet tot de aller-zieligsten behoort!

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>