A C T U A L I T Y : Het kan niet waar zijn , dat Bij de Beesten af…

Het kan niet waar zijn, dat nu ook in de dierentuin Wild om zich heen wordt geïsist. In de Slangenkuil van de Folietantes is een slurftunnel ontdekt, vol met sexplosieve ‘zielégale-frantèssen.

Bij het vochtendgloren brak er in de War-mitoren-vertrekken een beminnenbrand uit, waardoor bij de beesten af, het kan niet waar zijn, iederéén de grens van het ontoelaatbare over trad.

Buiten de barakken van het Wild geraas, werd al snel de Zwarte piet aan de op de vluchtgeslagen beesten uit gedeeld. Omdat er geen woord Frans bij zat, werd ,Kees ze raak-ze raak’ als Stalk-vertaler aan gesteld, die in het verdragelijkse leven -niets anders dan een ‘Karikatuureluurs wordt je er van’ I S.

In de kakefonie van Vrije-Geluiden en de War – taal die door vele prolénietische figuurzagers, het grotere Video-beeld over het hoofd zagen, is het Zooölogische bestuur en overstuur van de V N, wat staat voor verbroedering en verloedering van de Vér-enig-de Naaities in een besloten bezitting onder de Rasputin des Rasputins bij een gekomen. Met algemeen ne stemmen werd tot een Hystérische Mysterilizaadtie besloten, om Zoo de Binnen- en buitenbrand onder van de W A R –boel onder contrôle te krijgen.

Daarna was het van I S Sentieel-belang om in de slangenkuil het ges-is van iedereen die onder de grond van het maaiveld leeft, voor goed de gewijde grond in te boren. Zelfs de gewijde Herten op de Veluwe en het Beginnenhof waren het daar ‘bronstig’mee eens.

En ik had nog zo op de Animal Farmgestemd. Maar ja, ik had mijn geld beter op ‘Het kan niet waar zijn’, kunnen zetten.Maar ge- I S oleer d je daar nog iets van, zal ik mij altijd als ‘Chinese Rat’ tegen de Ver-onderdrukking verzetten.

En , oh ja, Excuus dat ik op de loop ging voor de echte Werkelijheid. Want als ik die zou beschrijven, zou iederéén mij voor gek verklaren. Wat ook zo I S !

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>