A C T U A L I T Y – Day after verdriet van mij en Verdriet van Brélgië Brussel was toen nog een Bruisende stad.. en nu?

Wilde altijd een Stil- Leven kopen of hebben. Wist niet dat dat zo dichtbij zou komen..
Eerst mijn liefste Vriendin Selma Schepel, en nu is heel Verdriet van Brelgië in Stilte voor de terrorristen- storm en attacks gehuld.

Ik ben een beetje Doofstòm van alles. De toekomst gaat het ene oor in, en het andere uit. Ik leef in de Oh Oh – Verledentijd zonder toekomstige overdood-de-lijk-heid..

Ik heb vannacht geprobeerd om stiekem in hogere sferen, aan Selma te vragen, hoe ik haar op Hemelsnet kan vinden. Want ik denk, dat ze stiekem een geheim Hint – ter-net heeft..Want ik zou zo graag Feed-s-back willen hebben. En het woord ‘Fíets’m-erin, kan ik ook even niet horen.

Dus heel Brelgië is stilgevallen. Maar wij waren toch al stil-gevallen met de néconomie. Maar onze Knuffel-marokaan, – oh heb nog nooit een Ma-met-rok-aan’gezien. Maar Olie B. is geen Ali B., en als Bi heb ik geen Alibi.. Dus zal ik wel nooit de kranten of strijd-schriften tegen Marxonanisten halen..

Meer geld tegen Do – Ping Ping betekende vroeger : Geld. En het is een Naam van een Golfstick er in van de Munnie! Dus sla je slag zonder opeendhoping van Pillen, want dan ben je sportief gezien de held.

Door bevriezing van: “houdt-me-tegoeden”, geldt voor menige spekkoper : “Snél-weg-wézùh!!”

Ik heb dat altijd met relaties, dat die gladjes door mijn vingers glipte, voordat ze zei: Jij hoort bij mij, toen ik bij haar van-binnen-wipte..

Plaatselijk Nichtvorst met Geeuwbuien verwacht in het slaperige dorpje laken. Nou dan gewoon met die nicht er onder kruipen!!

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>