A C T U A L I T Y – Zelfs Volkert van de Fotograaf vliegen de kogels nog om de oren van kritiek

Volkert van de Foto-Graaf heeft er nog even aan gedacht om in Voor-schoten te gaan wonen, als voorschot op mogelijke aanslagen. Maar nu wordt de Réclassering door z’n jadvocaat aangeslagen.

Waar ze ook weer aangeslagen zijn, en zeker de Amerikaanse President, is in Moregon, waar het uitschot weer negen maal klonk. Uit naam van the First amendment kan iedereen die tussen de orengun de kogels hoorde fluiten, legaal een wapen bezitten. De Wapenfeiten spreken voor zich, doordat die het ver- zwijgen zijn opgelegd. Steeds meer ‘Derangde-zieke geesten’, zien meer vliegende kogels, dan vliegende schotels. Ze moeten dat soort gasten Klei-duiven laten schieten, Volgens mij zien ze ze dan écht vliegen.

The First Amendment als ‘Voorschot op je bestaan!’
Zéker tien doden, en wat staat er ook al weer in de 1 0 geboden? “De Kogel is door de Kerk?” P S : dodental is nu 1 3 ! ! Het Leven is een hele ‘Belasting’, als je zo wordt aangeslagen…

Shoot to Grill: Kogelbiefstukken..

Ik verzéker U dat ik te hard reed: Ach-Méaculpa meaculpa..Achmea kan met de moderne technologie Polshoogte van je polshorloge nemen, en daar nemen ze de tijd voor, zodat ze een loopje nemen als je rent voor je leven, en de premie. Dus Hardlopers zijn doodlopers worden uit de rat-race genomen.

Record aantal gemeenten viert Coming out. En vele burgers in die gemeenten hopen dat ‘ze’ er ook uitkomen.. Kumming Oud, toch es over na-denken..

Volgend jaar herdenkingsjaar van de grootste Theater-man . De Toon-kunstenaar van Nederland. Al weer 1 5 jaar geleden dat ie stierf, en wij sterven nog steeds van het lachen..

Aftikken bij de huisarts. Tja, daar krijg je het van aan je Rikke-tik!

Doorstart van Man Bijt Hond- graag Mauriche de Gebeten hond, Fans willen doorbijten op Internet..Dat worden vast Dholle Hondse dagen..

En , Oh ja, Bouman gooide er met z,n Pet naar, toen ie z’n aftreden aankondigde..Maar volgens tegenstanders droeg hij te vele petten.. Quote – un-quote van Bouman: Ik maak Foudten!

Justitie neemt ‘Begroting’ die te begrotelijk werd onder de Loep! Zit vast een ‘Loop-hole’ in! Hou ze in de gaten!
Van der Steur schiet Kuit door z’n excuus aan te bieden.En de Kamer slikt dat.

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>