A C T U A L I T Y – Waar was U gisteravond? John liet zijn hond uit op zoek naar een Mol..

Ik dacht dat Jantje Smid wel z’n Plafond had bereikt, toen ie vanuit het niets omhoog naar beneden stortte om met een doodssmak een Doodskus aan de dame daar beneden te geven. Voor het eerst ging jantje smit op zijn bek.

Gelukkig hebben ze dat in Beverwaard niet mee gekregen, daar sloegen ze op de vlucht. Een asielzoeker is toch meer dan een Bever- waard? Daar knokten ze elkaar uit de Vluchtelingentent.

Maar binnenkort is dat probleem opgelost. Want de E U koos eieren – rotte eieren voor z’n geld. Want met alle geweld moeten ze, eh ‘ze?’in Turkije blijven. In ruil voor drie Miljard.. Krijg die ‘Blonde‘, eh, P or V a V or toch gelijk.

Néé-than-ya hoe gaan we dat oplossen: Nou gewoon met Het Mes op tafel ! Zo niet, dan gaan we net als jullie ‘Over-líjken!’

In de kleine l-èttertjes van het akkoord staat ook, dat de Middel-landse zee wordt droogelegd, zodat er voor de Vlug-tige-lingen een nieuw land ontstaat, zodat niemand nog langer er onder door gaat. De nieuwe bewoners krijgen de Dode Zee – Bijbel the ten Commentments als kado.

Ondertussen, ja blijft U er bij, heeft Bellinda de Mhol een Ouvre-prijs gekregen. Maar als ze ‘m niet had gekregen zou ze daar een ‘Zin-droom’ aan over hebben gehouden. “En dat wilde – wat is het trouwens stelen-víes-hier-ring-élend- niet aan doen!”

Gehoord : “Here is your Bag!” “Eh, wat zei je? : “Hou je Bek! En daar viel mijn mond van open! En het was geen Plee Bek!”

En in Carré ontbrak één persoon, naar nu blijkt had ie achter de T V-schermen de Touwtjes van de van te voren al bekende enveloppen van de Familie stevig in handen. Als een gediplomeerde Poppenspeler zat ie in de Regiekamer van de Familie aan de touwtjes. Vandaar dat Jantje Smit naar beneden moest ploffen, zodat Carré op ontploffen zou staan. En Jantje zou gezegd hebben : “Wie is de Mol?” De hele avond was gedoodverfd met één werkwoord : ‘Gemold’

En om Bellinda goed in tot de verbeelding-sprekend in Beeld te krijgen, hadden ze een spéciale Grote erg brede camera gebruikt, zodat ze voor de kijker erg mager of ‘dunnetjes’ zou overkomen!.

En oh ja, zojuist binnengekomen-bericht uit de verlos-pérskamer : We noemen hem Xess Xava : “Vrij vertaald Zes Cavia..’s “ Zo’n bericht slaat naakttuurlijk in als een Xekssbom.. aldus het persbericht vanuit Turkije.. De Zoon is dus de eerste ‘économische-vluchteling’ vanuit Turkije. En Wesley Kabeljauw Sneijder was natuurlijk blij met een kind met twee reserve-balletjes.

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>