A C T U A L I T Y – Prémoties liepen bij Dijk-hof, die belhaagd werd hoog op!

Prémoties liepen bij Dijk-hof , die belhaagd werd hoog op!

Op de Vee Markt liep de spanning onder de dieren ook te hoog op, en sprongen al bokkend en stierend op de vlucht . Maar op-de-vlucht-strook stond vol met Oranje-gasten die er geen Bal van snappen. En hoopten dat Dijkhof door de Dieren op de horens zou worden genomen.

Maar we bekennnen wel Kleur met een Zwarte Rand. ‘k Zag al ergens en Rechter-hand iets te hoog de lucht in steken. Terwijl de ‘insteek’ zou moeten zijn, hem de helpende hand uit te steken.

En in een opvang-centrum zijn sowieso veel Rechterhanden nodig. Dus als je je Rechter-hand boven het minimum omhoog steekt, heb je ter linkerzijde alle Hands aan dek en tent nodig. Over O R AN J E gesproken… Waar blijft Wéé Há van Buren op zijn landgoed De Horsten, of Soestdijk, over ‘Oranje’- gesproken. En die Vila in Grieken-kiekenland kunnen toch ook wel aangespoelde vluchtelingen overnachten. En dan ’s morgens bij Rasputin, die daar ook een Tent van een Bunga Bunga – Bungalo heeft op ontbijt gaan.

Het Néé-ga-tiefe Germaanse bij-effect is dat sommigen andere bedoelingen hebben, omtrent het uit de tent-kinderlokken.. Daarom zijn alle D-artsen waar geen Pijl op te trekken of af te trekken was, met onmiddelijke in-en uitgang op straat gezet.

Een onafhankelijk onderzoek naar de sporen van enig vermoedelijke opzet, hadden voorkomen kunnen worden als er eerder gebukt, dan het vlieg-tuíg over-ge-komen was. Groepen die grensverleggend bezig zijn, gaan meestal over lijken die niks te verbergen hebben. Zelfs Kuifje met Professor Zonnenbloem lag tussen de wrakstukken en de Zonnenbloemen. Omdat ik niet uit rapporten mag zie-téren op het verleden, zal ik hier in commissie bepaalde stukken Zwart geblakerd maken..Wat weer niet voor de Zwarte Pieten in het algemeen geldt.

De Onder en Zonderwhandelingen kantelen waardoor de tegen-partij geen stro-beeld in de weg wordt gelegd. De Politieke aardschollen verschuiven dermate, dat op den lange duur, allen die op de Vlucht van de werkelijke – onwerkelijkheid zijnn hun adem benemen, zodat uiteindelijk de A Z C’s de langste adem hebben.

Volgens hardenekkige geruchten zullen de Golfbanen van Donald Trump voor Vluchtelingen open-gesteld worden voor mensen die erg in de Putt zitten.

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>