A C T U A L I T Y – Pim Fortuyn draait zich om in zijn Grafstemming

Pim Fortuyn draait zich om in zijn Grafstemming

De Bàmfletten – bàm-bàm-bàm- bimbambommen en granaten: U moet niet dreigen, maar praten. Met algemene ontstemming is een Pamflat verspreidt, waar in staat dat naar Chinees-model van Willem Alles-anders iederéén recht op Vrijspraak van geen mening heeft. Maar in iedere Vechtstraat volgens een Unieke vechtstelling, heeft niemand het recht om vrij uit het gevecht zonder woorden aan te gaan!

Daarom worden er ook geen bijeenkomsten, of bijenkomsten toegestaan! Ook al zoemt het van de Haat en Neid, de toekomst van de bruinhemden, daar zijn wij ook bij de Blonde G * D met de meeste fictuéle zetels niet op voorbereid.

In Holland klinkt de haat op dit moment het hardst. Wie voor de fascisten vlucht, die verliest meer dan frisse lucht. Dan dooft het licht! Van Randwijk; Weteringschans !

Je zou haast willen dat die Unie Volkshelden Nier-Bèk-onsteking –hou-je-bek- zouden krijgen. Zodat de Maximale aandacht op positieve-berichtgeving gelegd kan worden op de zere plekken van ons bestaan.

Naar zojuist bekend is geworden, hebben een aantal Wethouders Asiel aangevraagd , en zijn zonder auto’s in Hopsy Flopsy-land onder synonieme namen in de Helter Skelter onder gebracht!

P S : Heb zojuist een vanzélf-bevrijdende Foto verstuurd, en ik hoefde niet achteraan in de Rijdt-léés: ‘File’ aan te sluiten. Ik kon ondertussen de véchtscheidings-papieren naar mijn h-éksvrouw sturen. Alles op ‘Fauttomatische Pilood-om-fout-wijzer.’ En met de Wintertijd kon ik daar de klok op gelijk zetten! Ik hoefde ook niet achterom te kijken, omdat degeen die daar zouden zijn, mij toch niet zagen zitten. De eerste Fotomatische Selfie die zich vanzelf bevrijdt!

Uit China zijn ook twee vluchtelingen aangekomen, die in een dierentuin worden onder-gebracht! En daar hoor je niemand over. Waaruit je kan concluderen dat Néé- der-land bij de Beesten af in een Nepland woont, en waarvan de Blonde G * D Virtueel de Leider is..Pim Fortuyn draait zich om in zijn Grafstemming.

“P S : Ingelaste mededeling: Vluchtstroken zijn voortaan alleen voor Vluchtelingen toelaatbaar!”

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie, P I M F O R T U Y N - 10 jaar later en getagd , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>