A C T U A L I T Y – ook aan E I K E L S bij de Politie geen tekort..’Eikel’ viel door de mand..

“Crimineel: Wat een bericht… Het is wel ‘Pet’ bij de Politie, de laatste tijd”. En de Toverloper-fluisteraar gooit er al hélemaal met de Pet na ! Petje af voor de geheime –contra-recherche. Wat een Eikel..

De Beuk er in dacht Rasputin, nog nooit zoveel Neukebootjes op Uw hoofd gehad? En er zijn dit jaar ’s-Extreem veel eikels. Ja, en wat dacht u van de Eikels in de stad? Je kunt over de hoofden lopen..Ik heb daarom mijn Zweikel achter slot en grendel van Calvin Kline what’s in a name verstopt!

Je ziet door de Eikels van de Dromen het Feeënbosch niet meer. En het kan zo in deze tijd een Sprookje zijn. Maar de natuur verandert of verschuift steeds meer. Ik zie nu al padden-en Kwaddenstoelen bij mij in de straat.

Maar bij de Politie vragen ze zich nu af :Wie is de M O L ? De Nationale Recherche is nu op zoek naar zichzelf in de Waarheidsbevinding. Is dit ook de Mol waar ze bij De Neus zo bang voor waren? Ben benieuwd wie z’n neus hier voor ophaalt, os z’n neus eindelijk snuit. De Mol blijkt een ervaren Snot-neus te zijn. Wist trouwens niet dat er ook Eikels bij de Nationale Recherche werkten? Piks voor de zwijnen. Zijn we er toch ingezwijnd…

Over Schweinen gesproken, bij die Zwei hoef je niet te weinen. Ik laat er geen traan om. Die zwei zijn om te huilen.En straks na vermoorddeling niet meer in te ruilen. Pragisch zou ik zo zeggen..Corruptie moet je je nooit bij neer leggen.

Maar intern bij de Nationale Politie lopen ze nu wel het gevaar van om-leggen, en de onderste steen boven. Steen – des – tijds van de corruptie komt boven. Het is wel ‘Pet’ de laatste tijd bij de Politie.Ook de Uitstraling van de Politie in Pette – waar ze niet met twee Matennaaiers maten ze elkaar in het verkeerde pak. Terwijl de Sinister van Minutie juist het afluisteren wilde aanpakken, is het maar goed dat die wet er nog niet door is.Want anders hadden ze nooit door dat die Paarden-fluisteraar gepeperde rekeningen naar de Stopdrachtgevers stuurden. Wat een Bende bij de Naaitioanale Politie, die z’n Reetpututatie door de Motor van de Samen-beving en beleving toch al Sathudarisch en Hilarisch ten onder zag gaan. De Zonderwereld heeft nu wel een overgelopen man minder. Ook bij de Politie viel het niet tegen, maar de eikel wel door de Politiemand

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>