A C T U A L I T Y – Kontsumenten-vertrouwen neemt toe

Ophra Winfrey Neemt 10% aandelen in Wait Watchers. Kun je wel aan zo’n zwaargewicht over laten. Ze had natuurlijk ook tien procent aan de Vluchtelingen kunnen geven, want dat zijn de echte Wait Watchers, maar ja die komen natuurlijk te mager over.

En achteraan in de rij aansluiten, heeft ook geen zin, want aan de grenzen van het toelaatbare sluiten ook in Dooidsland de Pegidiaanse rijen. Zit er dik in dat de meeste vluchtelingen nog nooit van Ophra Winfrey hebben gehoord, en aan delen met anderen ook al niet.

En in zieke buurten van Nederland willen de vluchtelingen natuurlijk zelf al niet heen. Oh oh Den Haag met je mooie duinen, op de Veluwe mogen we ook al niet meer struinen. Alleen de vluchtelingen mogen nog in en op de Veluwe afstruinen.

Ander Nieuws: Familie Poot verkoopt grond, zodat ze geen Poot meer hebben om op te staan. En Pistorius kan zonder die twee poten weer lopend naar zijn huis-arrest gaan. Dat wordt aanpoten om te overleven, wat van z’n vermoorde vriendin niet gezegd kan worden, draai de ‘w’ om, en je hoort nog de echo van het moorden.

En in Den Bosch, zien ze de pruimen al hangen, nu De Ka U Thee bier is te pruimen.Ben benieuwd wat voor ‘one-smaak’ daar tussen je tanden blijft hangen.

Doet me denken aan een kennis van vroeger, die een K * T – luchtje in de handel wilde brengen. Een soort Deodarant voor mannen. En ooit was er een Reclame bureau die een luchtje voor de derde oksel van vrouwen op de markt wilde brengen. En toen de Reclame Code Commissie daar ‘Lùcht’ van kreeg, ging dat niet door.

Neergestoken Duitse Politica, weer bij bewustzijn, wat je van de dader natuurlijk niet kan zeggen.

En Het Kont-sumenten vertrouwen neemt toe! Dat lijkt me een reetgoeie kontwikkeling.

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>