A C T U A L I T Y – Het is Herfst en het Blättert nu al af

Het is Herfst en het Blättert nu al af, terwijl ik nog in Zomersche sferen E Fifa es spagna wil zingen, en al naar het Voorjaar verlang van bloeiende seringen. Maar ik hoor ze nu al zingen : “Blätter no more, omslaan die bladzijde is wat ik hoor.

Naar verluidt heeft ie Poliniettisch Há-Ziel aangevraagd bij Angela la Merckelwürdig, die vandaag de No – bel – rinkelt- prijs heeft gewonnen. En Blätter onmiddellijk naar dat Beplastings-paradijs heeft terug gezonden, met de woorden: “Ben je niet goed wijs!” En die ‘Platini – beker’ laat ik aan mij voorbij gaan. Tot aan de bodem van de corruptie leeg drinken,en stop met huilen! Ook in Doodsland kun je je niet verschuilen.

Ander nieuws? Mark my worst, schijnt overwogen te hebben, na alle kritiek om in Dramarika Politiek Haziel te hebben aangevraagd.. G * D s-geklaagd als ‘Coca aan me Hola’ belangrijker is dan vruchtelingen op te vangen. Tja, wie gaat voor Mark-er-waard de vliegen af vangen.

Job de Ruiter hoog te paard bommelt nu ten Hemelvaart, ‘niet schieten’, was zijn advies, dat is het Krooningsrijk niet te Hemel waard.
En schiet die Kruisraket maar in je eigen land af, maar niet bij de onze tot je een Pond weegt. Het Zwaard van Damoklètste hoog boven Den Haag toen het Volk Ruud Lubbers de rug toe keerde, en Irene Krooningklijk het land tot vrede bezweerde: “Geen Kruis rakut in ons land”, tot de verzwijgende meerderheid juist riep als koude Warlog-reet-thoriek : “Liever één Raket in mijn tuin dan de Westerse Vrijheid in puin!” Hell of a Job en de Ruiter leidde ons om, naar de Vredestuin! En Mister Gorbatsjov: “Tear down this Berlin Wall!’ De jaren tachtig, says it all: Tear down this wall of resistance, in G * D s –name of co-existence!

P v d A is tegen mee-tellen van…: Nou volgens mij telt de P v d A al langer niet mee, omdat ze Néélèctoraal voor de kiezers al langer niet mee-tèllen.

V V en G V D houden P vd A vast aan Afreken-toets-des-tijds niet doorstaan..

Operatie van Obama-drama mislukt na een Bombardement van Kritiek dat ze een grens overschreden en twintig mensen overleden!

F I O D speurt na bedrog van S L I M T E C H !
Reken maar uit , dat ze dat gaan Techen!

Om Walkcoholmisbruik tegen te gaan, worden er meer ‘Afbláás-testen ingevoerd,zodat de brouwerijen op de fles gaan.

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>