A C T U A L I T Y – Foud en Nieuw – begin?

Fout en Nieuw

Alles hangt deze week aan een zijden draadje. Het wordt dus schieten voor Open doel, en als alles mee of tegen zit, is er geen bal aan’ te ontkomen, dat “Dichter-bij de waarheid ik mijzelf niet kan ont-dromen..” “Punt! uit”

Het laat mij verder koud, wat weer goed uitkeam met de ochtend-temperatuur..De Herfst van ons leven is net begonnen, en we worden nu al in poolse-ochtendlultemperaturen ingevroren..IJs-schotsen en scheef voor de deur! Oh, quelle Horreur.. Of : “Oh, quelle Terreur !” Had Toonder aan Toonderbaar maar niet over Bommen en granaten geschreven, want met al die van-bom-meldingen, gaan ze over lijken, en de tellingen zijn al Raspoedtanisch niet meer bij te houden.

Soms krijg ik daar Hard- met een T-Kloppingen van. En op de Schaal van Tom en zijn Richter-hand stroomt alles, meer door je heen, dan je er vanzelf bewust van wordt. Zit in je Nu- de kans er is om vanzelf-sprekend ‘Nu non dès jus’ de naaktheid van het nu te aanvaarden, zullen ‘woorden en worden’ in elkaar je nieuwe waarheid ontbaren..

Hoe staat het met De Vruchteling is ‘geworpen der aarde’, toen wij ons allen op de gerechtigkeit van Angela la Merkelwürdich blind staarde.

Dat we Bijbelvast waren: “ Met de tekst: “Laat de Vluchtelingen tot mij komen”, ist die Wahrheit der Vergangenheit keihard tot ons gekomen. De Oranje staat van ontbinding en verzinning is hopelijk de beginning of etwas neues! Want anders wordt het destroy us.

Dus strooi maar wat Pepernoten en verlicht ons in October alsmet kerstversieringen, want de Herfst neemt in deze tijd ‘geen blad voor de mond’, en terstond wordt er een Kindeke geboren!

Oh, noch is de Bijbelvastheid in mij niet verloren. Ik haal alvast de betere toekomst van stal. De Rherders lagen bij nachten al in ’t veld, terwijl de Kanonen van Naveronen – de lijken nergens op- nog niet hadden geteld. Het voor-speldt kon je horen vallen- met al dat geweld voorspeldt dat niets dan goeds. Ik verwens U nu alvast veel Voorspoeds en tegen voor 2016, nu al vast mijn zegen.

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>