A C T U A L I T Y – Über die wolken kan die Freiheit Grenszelos sein..

Dooidschland : Die Grensze ist erreicht, die vier-tact-massname ist erreicht. Zug het maar uit.. inplaats van vlucht naar voren, is het vlucht naar achteruitgang, nog even en de afgang is complête..

Reinhard Mey zong vroeger al, ‘Über die Wolken kan die Freiheit grenzselos sein..’, und jetzt : Gute Nacht Freunde es ist Zeit zu lesen und zu gehen, und ein letzte grenselose atem im stehen.

Het zal jetzt wel Übel die Wolken zijn, en Mevrouw Mees, wie?, Helen Mees die de ‘vrouwlijke masen’ van Amazing Grace weet, schrijft vanmorgen in een column, dat iedereen naar het Noorden moet verreissen

Bedoeld ze Groningen?, of het hogen noorden van het Noorderlicht waar de vluchtelingen het daglicht niet kunnen verdragen?

Als er nou een het daglicht niet kan verdragen? En types die haar niet aan staan van een terras laat verwijderen..Tsjonge, géénmanziepeerde zelfstandige die daar nog in trapt. En ook al staat ze er voor geen Blad voor de Elegance van haar zelf te nemen, ook in de herfst valt het blad niet van de stam, die ze niet heeft.
Nou als er een met de noorderzon naar China is vertrokken, en daar Wèl – link de vroegere Ned. Bank- directeur kan tegen komen, zou ik mijn geld toch op een andere wissel zetten. Maar ja, een Mees maakt nog geen zomer. En wie zou haar niet willen inwisselen?

‘Vrij-buiten’, want ze kent de meeszen van de wet..Trouwens wel toevallig, sinds Hell en Mees in Tsjina zijn neergestreken, de economie lees: De Beurs is gekeldert.

Maar een Mees vindt altijd wel onderdak, terwijl de vluchtelingen geen dak onder het hoofd hebben, richting Ter Apel, zal ik maar even Evert ter N-apel of Apel-‘doorn-in-het-oog bellen.’ Er is er maar Een vandaag die in het oog springt in de Meeszen van de wet, zo is het maar net! En ik zag net een Vluchteling een verdwaalde mees op het spoor een brokje brood in mijn keel geven..

De dijken zijn gebroken: De Tschengen wetten zijn ingetrokken, en alle loven zijn ingetrokken. De Moderne ‘Oh die zee’, gaat de vluchteling geen zee te hoog, is de spieghel-‘loog-er-niet-om’ van de one-hoop geworden!

Niet de aard-schorsen verschuiven, maar de mensheid is op de drift , net als de IJsberen, en misschien is ‘Hij’ daarboven ook wel opgeschoven, naar rechts of naar linksed in? De Grens van de Menselijke maatstaaf is erreicht, en als ik naar de beelden kijk, is er een, ik dus die be-zweigt !!

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>