A C T U A L I T Y – The W I N N E R S and L O S E R S ..

R E – N Ó – V A T I E van het Binnenhof..

In ieder geval zijn de Rembrandts binnen. Ik zeg altijd : “Als mijn Rem-brandt zie ik het Licht van de Ruischdalen”. Maar ja, hoe ik die twee Rembrandts ga betalen?, laat staan de verbouwing van het binnenhof?
Voordeel is wel dat die voor vijf jaar dicht gaat. De Geen-Idéé-mooi-gratie ook voor vijf jaar op slot en grendel gaat, zodat de controle op de begroting van Het Binnenhof heerlijk ondanks ‘Mans’veldt er geen oordeel over’, heerlijk uit de klouwen kan lopen.

Wat ook uit de klauwen kan lopen is het Modder-gevecht tussen Badr Hari en Matehari Mattenklopper. Of wel de Jadvocate voelde zich behoorlijk ‘gefiqt’, door haar cliënt, die net als het slachtoffer van ‘Badr het niet dan schaadt het ook niet’’, op z’n minst op haar teentjes is getrapt.

Nou gaat het bij dit soort cliëntele meestal er om, dat het sowieso qua vechtsport uit de hand moet lopen, en dat de jadvocate het echte vuile werk, om minder schijngheilig over te komen dan ze zijn , voor haar Rekening te nemen. Maar ja, je kon toch zo zien, dat Bad’r er niet om loog. En ja, zeg nou zelf , met zo’n mooie Jadvocate, zou ik haar ook wel om de tuin willen verleiden is dan wel in last, maar ja, wie luistert er nou niet naar James Last but not list, ben benieuwd wie hier het eerste de wedstrijd verliest?

Over verliezen gesproken, ofwel in Sport termen: ‘Winners and Losers’, hoef je je niet te verstappen. Er loopt, nou loopt, scheurt iemand rond op een circuit, waar niet alleen je mond van open valt, maar ook je ‘hersen-pan’ bij het zien van spectaculaire beelden..

Ik verwacht binnen kort dat ie niet alleen door de bocht ‘links –en-rechts inhalend scheurt’, maar ook straks gewoon horizontaal over z’n voorganger, dus uit het dak-en-er-over-heen-gaat scheuren. Dat is natuurlijk ten strengste verboden, maar als er een lak aan renstal-orders heeft in het wel Max-imale Verstappen. Ook al gaan alle Red Bull lichten op Rood…, Max denkt val dood.

En , oh ja, nog even een nagekomen bericht: Nederland gaat niet akkoord over de Quantanamo-gevangenen. Het is gestruikeld, niet over de enkel-kettingen, maar over het feit dat N ee-der-landt alleen akkoord zou gaan, als de Amerikanen Geert Wilders zouden accepteren om de leeg gekomen plaatsen op te vullen.Maar de Amerikanen zouden gezegd hebben dat zo’n ‘Dom Blondje’ nergens iets aan toe te voegen heeft.

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>