A C T U A L I T Y – Over-leden van de Straatten – Generaalnaal

Over-leden van de Straatten – Generaalnaal

Het ‘Kabinèt-niet’ heeft grensverleggend besloten De Troonrede voor 5 Miljard in Lekkenkerk aan Frits Westerstorm aan te bieden, waar door de Ha-zielzoekers een tijdelijk onderkomen op de lange termijn van de Tweede kamer is geschoven.

Zodat het Binnen-en-Buitenhof gezamenlijk de gevluchtenden tijdelijk onderdak zullen verschaffen.
De 5 Miljard die ter beschikkeing van de Regering was gesteld, blijft in het Koffertje van Distelbloem. Zodat de Burger hélaas weer ‘Dief van zijn eigen-portemonnaie’ zal worden.

De ‘P-ersoonsbewijzen–Ge-Bonden- budgetten’ voor de Fuckbonden zullen, daar voor de T- er B e-S-chikking van de ‘Vruchtelingen’ gesteld worden.

Omdat wij de Gouden Koets voor geen cent willen missen, zullen wij vanaf volgend jaar op de Gouden Fietsen – T-er B-eschikking G-esteld door ‘Gazellig babbelen’ aan Fillem Alexander en Maximale worden aangeboden! De Bode van het Beminnenhof zal Het Koffertje op het Binnenhof aan Sinister Distelbloem ter Ontploffing aanbieden, omdat het Binnenhof sowieso aan vernieling, eh, vernieuwing voor vijf jaar toe was.

Het gehele ‘Kabinèt-niet’ zal daarom tijdelijke opvang in Lèkkenkerk krijgen!

En aan Frits Kids Westerstorm zal de Sleutel tot alle oplossingen van de Kroonlingklijke begrootigheden overhandigd krijgen door Ha Ka Ha Fillem Alexander die ook al ‘de Krooningklijke weg’ kwijt was.
Omdat door de Tunnelvisie er Leven na de Dood blijkt te zijn worden alle gaten in de begroting, vooruit geschoven, zodat er aan het einde van de Troonrede die vijf Miljard over blijft, wat voor de P G B’s geen enkele Reetde uitmaakt, zolang Ha Ka Ha Allesanders het maar met een toeziende blik van verblindheid op Maxima goed uitspreekt.

Zodat een goede verstaander al aan een Half Woord genoeg had. En dat de toegestane spreekbeurttijd niet overschreden wordt. Want er zijn Grenzen !!
Leden van de Fuckbond en de Staatten-generaalanaal : Leve de Gouden Fietserdefiets Hoera Hoera Hoeraadt U het.. tja dat was onze Koning!! Oh , ikdacht dat het de zoon van Koningin Maxima was..

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>