A C T U A L I T Y – Ongezouten Kritiek is ook niet te Vréten!

-O-N-G-E-Z-O-U-T-E-N K-R-I-T-I-E-K

Ongezouten Kritiek is ook niet te Vréten!

Recentiëlijk zat ik met een enorm Bord voor mijn kop De Pariool van de Krietiekasters te lezen.

De Opmaak van de Prêt á Porter –berichten waren dermate ‘Ser-vies-eerd’, dat ik graag terug verlangde naar de ‘At Your Ser- vies -tijd!!’
Dat de krant l’ètterlijk in je mond van de brievenbus werd geschoven, in plaats van dat je nu krietiekloos in De Pariool-rubriek wordt afgeserveerd.

Víes-sueel gezien lijkt dat dorpsblad zo langzamerhand meer op de ‘Fabeltjeskrant’ dan dat ik zonder blad voor de mond au sérieus neem.

Ik kan ze niet eens een getal uit mijn hoofd geven, zonder ze kritiekloos-alarm weg te cijferen. Ik heb verder de ongezouten-kritiek de kritiek gelaten, ‘k zal maar zeggen, ze had een geweldig Bord voor haar kop, en alle cijfers niet op een rijtje!

Verder nog iets gebeurd? Ja de Grieken , gooien weer met borden voor hun kop, wat meestal Sirtakiaans in een kring van aanbidders wordt afgesorbaat de Griek.

Over Griekenland gesproken: al die Vluchtelingen komt ze natuurlijk niet slecht uit! A: ze krijgen extra milliarden buiten de boeken om. En alle te Rijke Grieken, dankzij de jarenlange belasting-ontduiking, kopen de Eilanden op, zodat daar geen vluchtelingen naar toe kunnen gaan.

Verder zoekt de Reclassering van Néé-der-landt asiel voor Volkert van der G-een achternaam verder. En voor een aantal niet te miss-plaatste Bad-en Hockey-meesters eilanden die net zoals de ex-gedétineerden op de zwarte lijst staan, zodat je ze niet ziet staan of zitten, als ze met hun tengels en stengels in broekjes zitten die daar onder een be- paal – de leef-en beleeftheid niet voor bedoeld zijn!

De Rijke Gemeente gaven minder uit aan …, dan arme Gemeenten. ‘Wee je Gemeente’: Tja het woord zegt het al. Als je het uitgeeft ben je niet rijk. En de ‘Koning-te-Rijk’ woont ook in Wassenaar, die zich afgelopen Derde dinsdag van September daar ook druk over maakte, maar niet namens zichzelf sprak.

En als ex-waterhoofd moet ie toch geld als water hebben. En als het niet kan lijen: dan maar die Spiedboot, eh Speed-date-boot verkopen.

Of zijn Villa naast Rasputin open zetten voor de bekende gastvrijheid van de Néé-der-lander, wat betreft W A van je Buren moet je het hebben., blijven die deuren van de Villa niet open, die voor anderen dankzij geen Privéblad voor de mond voor de gewone buger-king gesloten blijven.

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>