A C T U A L I T Y – Nee Mevrouw de Sthoorzitster…

Mevrouw de Sthoorzitser : er is maar een oplossing dat alle Neederlanders de straat op gaan, zodat de Vruchtelingen er als een trein vandoor- en in kunnen gaan.

Verder verzoek ik alle Feesttenthouders op de ‘Veluwese handschoenen’ aan te trekken, en met een stem van ‘Het Vrije Volk eerst’ de grootste House for sale-party te houden, zodat wij de pijlen waar niks op aan te trekken valt, op de Ruttenieren van dit ‘Geen-kabinet’ kunnen trekken.

Waar is dat feestje Mark my worst? : “Hier is dat feestje!”

En omdat alle scholen in Den Haag de Zwarte Pietenkaart hebben getrokken, hebben wij alle verloven van Nèp-pieten en Kabinèt-nietten ingetrokken! Zijn er eindelijk Zwarte Scholen in December is het weer niet goed.

Eens kijken wie wij daar in Den Haag De Zak,of De Zwarte Piet kunnen geven.

Mevrouw de Sthoorzitster, ik stel voor dat wij alle Nieuwe en nakomeling een curses Zwarte Pieten spelen geven. De Zonderwijzers van alle scholen in Den Haag met de Stoombootvluchtelingen Naar Myra sturen, en door de schoorsteen zwart geworden naar de buren als mintegratie doorsturen.

En Mevrouw de Stoorzitster: Ik wil U niet uit de tent lokken, laat staan er in..Maar ik zit al jaren op een woonvergunning in De Derde Kamer te wachten. En vraag ik me af hoe iedereen nu zo snel een krampeer-vergunning op de Veluwe krijgt.

En wat denkt u te doen aan de Overpopulatie op de Veluwe, waardoor ‘bij de beesten af’, al het Wildgeraas daar over de Hekken van het ontoelaatbare heen springt. Zelfs In Amster-damned is het Hek van de dam..

‘Wij Het Volk’ zijn en worden De Hekkensluiter van ‘Hackje sluiten’, zodat het getwitter en getwatter als een Orakel-kakel geweld door Nee-der-land gaat.. Wat is daar op Uw Antwoord Mevrouw de Sthoorzitster?.”Tuut tuut tuut…… Na Vijf minuten: Wegens een doorstromingsstoring schors ik de Vergadering, en vraag de Gedédupeerde zijn Paspoort van inlevings- en onvermogen in te leveren, van uit een N-ationaal S-érieus B-elang!

“Nee nee …, Meneer W-je gebeente U heeft mij gehoord.”.Als U zich buiten de Déemooicratische Wets orde stelt, kunt U met de eerste lege trein naar ……”Ja Meneer W”, U kunt nog zoveel rondjes langs de Kerk en hier lopen, U zit gewoon op dood spoor…”Do I have to say more?” “Zo en nu een Bavaria, wat een bezopen toestand in de wereld zeg!” “Oh jee staat die microfoon nog open?” “Tuut Tuut Tuut en ook nog de groeten van Rude!”

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>