A C T U A L I T Y – Er is Leven na de Dood? :D W D D oor hélaas ook zonder “Joost mag ‘t wéten!!….

Grote Chocolade-letters met Pakjes-avond is begonnen.

Nou, dat liet Per Soonlijke Voorkeur van s Gaal-vergroting Louis van, zich geen tweede keer zeggen. Dat was natuurlijk een ‘s gat voor open doel. Daar kan en kon geen ‘Ouwe Kook maal uit’ tegen op.

Wie ook Butter bij de Fish and Chipsendalers kreeg was Maximaminima, die over haar eigen ‘begrotelijkheid geen Idéé-collecthee struikelde.’ Waar door haar Krooningklijke Waterhoofd twee á Driemaal over de tekst en uitleg gleed, van de slimme Deijsselbloemse ‘ettertje onder het gras voor z’n Krooningklijke voeten werd gemaaid..’

Eijsselbloem als Duithangbord van de Pay van de A a!
De z.g.n extra kosten in de begroting, begrijp ik nu wel. Eerst Deijsselbloem bij College Tour. Daarna Geheime bespreking met de Truien-Troika van de Pay in the ass van Veel – iks- Rottenberg je dan maar.

En dan gister kort na de presentatie van de bodemloze put- en nou niet aan een ‘K’ denken,verscheen het Morakel van The Pay ven de Ee als een Corbynse Konijn uit de eigen Rode Hoed.

En dan vandaag, is het de vraag of ik ga. Nee, ik ga niet. Een week na dato,’lucmort et emortgo’ : Ik ga dood en kom nooit meer boven. ‘Waar heb je het in G * D s-name over? De Week draait ook wel doorrr zonder mij.

Ik ben nog steeds erg Kwaad, en boos. Okay, het is een ziekte, het is kwaal die met jou aan de haal van de waanzin gaat. Het is de Hypothétische vraag : “Joost mag het weten, wat het ver – antwoord zal zijn. De Waarheid zit in de ontkennende Fase, dat het verraad in de toekomst aan jezelf nooit meer hetzelfde zal zijn.

Want vanuit boven je geestelijke verstand leven is een herhaling op aarde je niet gegeven. Je geest dwaalt rond in een perpetuüm Mobilé. Als Vals Licht heb ik het boek van jouw leven gedicht gedaan! Het Leven mocht als Gimmick van jou geen naam hebben. Ik richt mij tot de Rebben en vloed van dit bestaan. Ooit Golf je weer als Lichtpuntje op een strand aan, waar je nu was gestrandt. Want begrijpen doe ik je ‘One-hopes-daad’ niet. Het verdriet is te groot die je aan ons achterliet. Daarom ga ik vanmorgen niet naar de Duif. Want voor nu, is het leven even geen Fuif!

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>