A C T U A L I T Y – De boel treineren….. Kabinèt-niet en Mansveldt op Dood spoor

De Boel Treineren..Mansveldt trekt een zware wissel op haar one-beleid..

De P laatste V er Vangende schaamte is niet te peilen bij Mansveld, dat zijn sporen achter lied. Het is bij haar altijd het zelfde liedje: “Mijn naam is Haas, ik wist van niks.” De Tweede Kamer wordt gek van haar ‘Vàls-sporen-one-beleid.

En net zoals bij van d’r Steur , zijn ze oversteur. Op dood-spoor zou ik zeggen : neem is de auto, bijvoorbeeld een Volkswagen, wat ook veel ‘fijnstof tot gesprek doet opwaaien.’

Of neem net zoals Ed en zijn Snowden-plannen een Twitter – Twetter –de- Twetteraccount. En ‘Account you’re blessings.’ Want zoals ‘Blondie sings’ is een ander liedje dan die ‘Blondie in Mans veld gezicht, die ontspoort niet voor één fractie van een ‘seconde de pot op’ zwicht.

Maar die ‘Blondie’ als achternicht van de verzwijgende meerderheid, heeft er een probleem bij, want de twee partijen in de minderheid slaan op de vlucht, en plotseling vragen ze Há-Ziel aan , is het gerucht. Maar de grenzen zijn gesloten, dus pakken ze de laatste trein, en zijn in geen mansveldts-wegen te bekennen. Ik zag Samsom en Rutte achter de ontspoorde feiten aan-rennen.

Ik verheug me nu al op de volgende ‘pléébéé-ordinaire’ zitting, waar ‘mansveldts blik-op-oneindig is bezoedeld. En ontspoord: Houd moed zou ik zo zeggen; deze verraadsvergadering is gesloten: Ik heb de ballen-verstand van geen-idééomocratie, maar zo te zien wordt er wel ontzettend gepoedeld met de stemmen die er niet meer zijn.

Toch wel ontzettend spannend zo’n ‘Blondie’ die het fantomair even het voor zeggen heeft. Benieuwd of dit Kabi-nèt-niet het volgende keer overleeft.

Zo,en nu even graag een glas wijn in de Eerste Klas van de trein.. Oh, sorry , deze plaats is gereserveerd voor de Straat-sick-cretaris. Maar ik zie dat er in die andere coupé naast die ‘Blondie’ nog plaats is..

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>