A C T U A L I T Y – “Het Vuil; de container; de stad; en de Idijoot van de afgoot”

“Het Vuil; de stad; de container en de Idijoot van de afgoot als ‘Kind van de rekening’.

Zojuist oude kranten in de vuilcontainer gegooid. En met angst en beven even geluisterd naar weggegooid leven. Want dat bericht dat een baby voor de voordeur ‘van’ was neergegelegd en aangebeld, deed mij met ‘geweld angst en beven’ het bericht ooit dat ik ook aan de straat kant was gelegd, beven.

Een ‘von’-deling op straat adel gelegd, een one-deling als wandeling te vroeg op eigen benen staan. Een toekomst in one-hope geboren! Kijk naar mij, nog is er Wees-zenlijk niets verloren.

De wandelende jood of idiejoot zoals ik mij zelf heb benoemd en omschreven: Le Chaïm : ik omhels het leven! “Al is het Leven K * T en Klote ik heb er wel van genoten!

En daarom heb ik vanmorgen een warme deken van verdriet in de container voor de moeder gegooid. Neem haar niks kwalijk als je zo door de one-hope bent verstrooid, of weg bent gegojd- lees gegooid.

De jong geboren vruchteling als verdronkeling de diepte van een container in gegaan. Een schreeuw om aandacht uit een luik. Ik duik in angst naar mijn verleden: “Je hele toekomst in verleden ontleden.”

Wie ben ik en zal ik worden. “Je zou ze toch vermoorden.”Maar oordeel nooit te vroeg.Het is een one-hopessignaal die om aandacht vroeg, en kreeg. Het is daarom dat ik bij het nieuwsbericht in stilte van ‘Het verleden Oh verleden’, nog lang niet overleden, in alle talen van stilte zweeg.

De Vruchteling is geworpen, daar heb ik geen kind meer aan, hoe kun je nou in een container of bij een voordeur op eigen benen staan? Maar daarom heb ik mijzelf nog niet verworpen, wie gojde de eerste steen des aanstoots-gevender kan de toekomst niet beginnen. Ik schreeuw het uit! Het leven is om te beminnen en om te omhelzen vertel het duizendmaal.

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>