A C T U A L I T Y – Meerstemmig verkrachte Vrouwenkoor van Plas-genoten?

De Reünie – klas en Plas-genoten?

Het meerstemmig Vrouwenkoor en nooit meer plasgenoten!

Ik zag Plas-genoten?’ en op de achtergrond een magere verstilde vrouw. Je zag een verstilzwijgende Schreeuw van Munch, om aandacht! Hard schreeuwen, heel hard schreeuwen , dacht ik nog.

Had ik dat maar niet gezegd, alsof ik telepatisch een signaal-noodkraat doorgaf! Een vrouw met dertien en later zeven en daarna nog drie stemmen! Het verkrachte gemengd Vrouwenkoor van Barneveld. In een Klote dop! Tot aan de eierstokken verkracht! In Naam van den Heere, om je dood te generen.

In naam van den Bijbel! Bij Bèl denk ik aan Fietsche, of Nietsche die het al zei: G * D bestaat niet. Het Misbruik in naam van De Kerk of de Cuttholieke Kerk is iets heel Mis mee!! Mís-dien-Aars of K-aars niet. Zing het Hooglied van verkrachting, of verachting in naam van den Heere !

Wannneeer zeggen wij toch niet eens gewoon tegen die Frustraten: Tot hier en niet verdherder ! Het kruis tussen mijn benen is van mij, en niet namens een Goddeloze Grootvader, die nooit het Grootkruis van verdienste zal ontvangen.

Vraag mij in G * D S naam af, hoe nog steeds in die Bijbel belt met alle geweld Sex wordt ontkend, laat staan echte liefde. In naam van een boek is de gehele Bijbel –belt z’n geweten zoek.

En die vrouw met een heel verkracht zangkoor in haar hoofd, zingt de sterren van de Hemel over haar Opa, de verkrachter, ze heeft ‘m lief en vergeven! Ik geloof dat ik van God los ben..

En Oh ja : Een tip voor die Opa’s in Barneveld? Zijn jullie nou zo dom?, of hoe zit het? Pak een Kip, en blijf met je gore poten van je kinderen,respectievelijke kleinkinderen af!! Geloof maakt meer kapot dan je lief is! En als je Kruis-tócht maak dan een Kruistocht.. en loop naar de Hèl en verdoemenis die je in jullie kerken preken! Dit was mijn Zedenpreek als Kruisteken aan de wand.

Wim Kan zei het vroeger al : Amen, nee we noemen geen namen, zéker geen namen!! !!

De Reünie – klas en Plas-genoten?

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>