A C T U A L I T Y – Zaanstad : Boom van een Kerel kan niet zeggen P U K de dag….

Zaanstad : Boom van een Kerel kan niet zeggen P U K de dag….

Het gaat goed met de Nééconomie, en verder is Nederland een ‘Moordtland’ zeker in de Zaanse stad van Noord-Holland! En de jeugd die van een kind en een vlieg geen kwaad weet, weten nu ook het verschil tussen een écht of kinderpistool. En met omstanders wordt al hélemaal geen afrékening gehouden.

En binnenkort komt een andere Pistolius-Pistorius vrij. Zelfs als die geen ‘poten heeft om op te staan.’

De handlanger van. Zou toch een ‘Neus’ moeten hebben voor dreigend gevaar. De echte Neus mag nog blij zijn dat ie hier, en niet in Rasputin-land zit. Want dan had ie al lang een ‘besmet-radio-actief drankje’ gedronken.Of zouden de K-eurig G-eklede B-ewakers van ook al in een E B I-complot zitten?

We leven met z’n allen in het ‘moordt-land’ van verdronken-beschavingen.

Marktwerking op het Spoor? Ja, dan vlieg je met een bananenschil natuurlijk als N S – Directeur te snel uit de bocht.

Man rijdt door na Dodelijk ongeluk. Tja met walckohol heb je daar natuurlijk geen Dood-stil-moment om bij stil te staan. Alleen radio 1 –luisteraars worden daar zoals ik stil van. En behoorlijk over stuur! En na de roes is dat in de cel behoorlijk ontnuchterend.Dronken-k-làp..

Ga maar eens stoppen met kranten of nieuws lezen. Ik kan mijn tijd wel beter doden dan met een meelijdend voorwerp, als er nu weer een vrouw dood gevonden is, is dood gevonden ergen dan andersom?

Ik rij ‘s nacht in mijn Märklinn-treintjes rond, die nooit ontsporen, zodat als ik achter de ‘naakte feiten van de nacht leef’, altijd op tijd aan kom als ik wakker wordt!

Kabinet gaat afscheit van het Oude belastingsteldel nemen, Zodat er een nieuw ontlastingstelsel komt waar iederéén de scheit aan heeft. Zo wordt er gekekn naar Griekenland, die dar al jaren meer ervaring mee heeft dan hier ter landen ter zee en in de Lucht. Op naar een nieuw belastings-vlucht.

“Schiet-niet-op- met Liquidaties.” Maar Moszcowicz antiekquidaties worden ook per Hamerstuk geliquideerd. En ik hoor hem in de veilingzaal zeggen: Veredel-verachtbare : “U slaat de spijker op mijn Kop!” Zo kan ik mijn werk niet doen!

Zaanstad : Boom van een Kerel kan niet zeggen P U K de dag

Amerikanen sturen Hondenderden Militairen naar Irak om I S beestachtig te bestrijden.

En Blok verzet door Rijksambtenaren. Zijn Amb-te-nare mensen?

Braziliaanse voorzitter durft niet af te treden, omdat ie bang is dat zijn ballen dan indalen! Tja en als er een Match-ochistisch land is…?..

Merckel vraagt Duitsers niet bang te zijn voor Big Data.. Oh en hoe zit het dan met Big Brother? Who is F * cking you?

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>