A C T U A L I T Y – Utrecht had gisteravond ‘Kringen onder z’n ogen’..

“Wat heb ik noa aan mijn fietswiel hangen?”

“Ik heb wel eens in betere kringen verkeerd”

De Heer van hierboven alles verheven, is het tastbare bewijs dat de Cirkel rond is ! Maar volgens mij is er maar één verklaring –ring – ring : De Cirkel is het wiel voor de aankomende ‘Tour des Force’ van ene Fransoviel hij door de mand, alle aandacht gaat omcirkelt naar de ochtendkrant van heden morgen: de cirkel is rond: Goeden morgen wat een news.. The Skies are still in Blues gets in you’re eyes..

Het is gewoon Rasputin met some surprise. Zelfs de Hemel krijgt kringen onder z’n ogen, en niemand komt zo bedrogen uit, als de vluchtelink is gevlogen.

De Cirkel is rond , net zoals de billen van mijn kont er nog wat van? Ik zie ze vliegen..Oh, misschien is het Allah van de Rammedan..

En misschien stelt die cirkel hélemaal niets voor, komnivor zeggen de Helder-zienden-blind. Het is zo’n ‘bellenblazen kring.’ Of de Kringloop van een achtergebleven Vredes-pijp van Winnentoe nog aan, het is de spritual Indiaan.

Ik verheug me nu al op alle crazy Hypotheses van de uitvinding van het wiel als circle of my mind!

Afgerond ben ik nog steeds blind van vertrouwen. Misschien is het wel een rad voor ogen draaien van avontuur! Juist ja, gisteravond tuur-de iederéén langs de ‘hoerizonde van verlangen’, misschien was het wel the Circle of my mind van Burt Bacharach..

Misschien was het niets, gewoon wiel of fortune van een Fiets!

Kring – loop

#utrecht #dtv #cirkel #omcirkelen

Mijn partner is klaar voor een beursgang, alleen mijn Beurs krijgt ze niet..

Beste medicijn tegen ziekenhuis is blijven kankeren tegen hun besluit.

The American Nightmare D U M P the Trump-card!!

Onder je neus wrijven : No Caine..Zonder Coke red je het ook wel..alleen. Maar velen zijn alleen, en redden het zonder niet.”Zonde”I repeat..

Cuttholieke Kerk gaat alsnog met de Zak rond voor de Mis-bruikte kinderen door Aars-bisschoppen onde je kont, zul je bedoelen! Diep schoppen Aars, zodat ze ook eens k-aarsrecht voelen! Daarna een paar ‘Schiet-ge-bedjes’ voor open doel!

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>