A C T U A L I T Y – Ook zo’n Topper-s-w e a k – end gehad?

“Ook zo’n Topper-s-w e a k – end gehad?”

De kaalslag begon al bij Diederik Samsom. En geen haar op z’n hoofd , die er aan denkt om dat te veranderen. En ze hoeven na het dieptepunt als hoogtepunt er ook niet over na te denken, om kleur te bekennen ! “Diep in ’t Rood staan, hoort bij de Pay van de A als Debt-te-punt, hoor je ze bij de Lieber-alen zeggen!”

Nee, dan kunnen ze van die lieberalen als gladkàkker nog veel leren. Met zo’n Teflon zit de V-ery V-ery Dòm-inante partij gebakken. ‘Eitje.’ Maar dat Eitje kun je op het hoofd van Diederik makkelijk bàkken, als je ‘m bij meer dan dertig graden in ’t Zonnetje zet.Maar dat het er heet aan toe gaat komende weken, bij de Pay ven d’r A- jaajaai is nogal Wiebes. En de Pgb-tegoeden stromen bij van Rijn het land in.

De Beurs in Qatar werkt op ‘Blètter-omslaan’ als een Qatharsis. Achteraf blijkt Blatter niet op Quatar te hebben gestemd, omdat ie niet wist waar dat lach er maar om lachbèk. Maar ook de ‘Beurs’ van Blètter schoot buiten de ‘Boeken om’ omhoog.

Espionage-wet in Amerika gestrand. Mogen niets meer opslaan of houden. Dus komen ze met een ‘Snowden-plan’, en smeken Snowden om de opgeslagen Files alsnog aan ze te over-onderhandelen!

Rusland manipuleerde M H 1 7 –satellietbeelden. Word tijd dat we Rasputin gaan manipuleren. Maar ik dacht dat manipulatie voorbehouden was aan de Italianen. Want die hadden jarenlang last van Manipulli! Pullitie.

Over Manilullie gesproken, N P O – Doc had de laatste twee weken een documentaire over De Brigato Rosso. U weet wel van Aldo od Moro..Met alle ontvoerders uitvoerig aan het woord.. draai de ‘w’ om. Those where the days.

A L D O – O D M O R O

Europesche maatregelen op Middellandse zee Boot terzàcht. Maar de gedachte vat post bij de E U om desnoods aan de man komt , al die landen tot europees grond gebied te claimen, zodat ze per linea erecta: ‘Ik worstel en kom boven’, weer onbegrensd naar hun eigen land- oh nee- naar overschreeuede –gebieds-delen kunnen terug sturen.. Want er is natuurlijk een grens, die ook niet op zee kan worden over-dreven met 5 0 0 0 schengelinken.

Naar het schijnt doet de E U pogingen om met Mozes en z’n staf in contact te komen, om als maatstaf -dichterbij een vrije zee-corridor te komen . Maar de E U is de ‘Ten Commandsmands’ kwijt. En Mozes en zijn Staf zijn al jaren na de doorgang de weg kwijt. Zelfs in Nederland kijkt men langs de kust nu uit naar verdrinkelingen..

Nee, dan zaterdag avond en middag. Werd Amsterdam overspoeld met drinkelingen van geheel ander Walkaholische aard. Een mingkeling van ‘après Carnavalt’ niet tegen. En een soort verlaten Konings dag, met een hoog buitenlands-accenten walkohol-gehalte. Dacht even aan een Homo-optocht, maar er liepen toch teveel Zwheetero’s tussen. Ze waren niet van de lucht. Ik had niks door, totdat ik uren later de Metro terug nam naar huis . Hennie huisman zag ik ook, qua doorsnee-man dan. Nou hebben we in Amsterdam een nieuwe Metro, spéciaal voor richting Arena. Honder meter lang aan een stuk 10 compartimenten achtermekaar En daar stonden zaterdagavond rond zeven uur ‘sardien-matig’ meer dan 100 mensen in. Dus mensen die wilden vermageren, hadden daar de kans te worden uitgeperst, ofwel ook uitgepèst! Maar waar gingen die nou allemaal naar toe? Als U die vraag niet kan beantwoorden, bent U zeker geen Tòpper!! S-Toppers’s mee….

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>