A C T U A L I T Y – Het E U R A K E L van Delphi en de Japanse Beurs hebben gesproken..’Het Griekse Sprookje is uit !

Marathononderwhandelingen V À S T – G E L O P E N !!
Joshua Hoogveld‏@ACTUALITIES 27 jun.
Marathononderwhandelingen: V À S T – G E L O P E N !! #griekenland #EU #IMF #marathon #jeroendeijsselbloem #ECB #IMF #Marathon #Eurozone

Deze tekst werd door Running News geretweet.

Goeden morgen! Werd vannacht met een gigantisch klap uit het vooronder-gewelf van Delphi met ‘alle gewelf wakker.’

Wat bleek : Het E U R A K E L had vannacht met een geweldige Klap De Kluis en ander Deuren achter zich dicht gegooid! Zodat Jeroen Deijsselbloem; Angela Merckel en anderen de Griekse –ver-gezichten door die klap niet meer herkennen.

Zodat ik aan het nummer van The Small Faces uit de jaren zestig moet denken: Keep on running; keep on hiding….. De jaren zestig klinken mij als klinkende munten in de oren. Toen was ‘a pound Foolish nog Full.’
De Dollar was vier keer meer meer waard. En voor de drachme kon je een heel Keukenservies in een Grieks – restaurant tegen de grond smijten.

Ben benieuwd wie er nu al Beurs is geslagen, en ik hoor Adèle als zingen: “The Sky falls.. and the E U R O Falls houdt zijn vuurwerk van de Goden-verzoeken, achter de hand.

Verder is er hélemaal niets aan de hand. Badgasten gaan nu in loden-kisten onder het zand hun vacantie doorbrengen.

Sterren die van prijs-schietten houden worden in een afgezaagde rubberboot van onderwerp-je-er-maar- niet- bij neer de ‘Bemideldelandse zee opgestuurd. Want de stuurlui van de oplossing staan aan wal bij Calais en aan Dovermans-orene geen gebrek!

Misschien gebrek aan Tovermansoren. Dus hebben ze de hulp van the Magigian Dynamo ingeschakeld.. En schijnt met het Noorder licht en de Noorderzon vertrokken te zijn, naar een onbekende bestemming. Wat ook geld- zondert ‘t’, voor Tsipras deze keer.

Komende ‘Zonde-dag preferendumpt’ de meerderheid zich als Lemmingen van Delphi, en iederéén die vaste grond onder de voeten had, waant zich even in Olanda Kroningen!

Sinister Thank van der Kamp die niks meester is, laat staan Grieks dialecteert op z’n Krieks, dat de Luchtbel van Kriekenland niks minder dan meer voorstelt, waarbij hij zich zelf als voor-en Stanbeeld stelt. Nou weet ik wel hoe het met het verstand-beeld van Thank van der Kamp is gesteld.Altijd al afgevraagd what die in Kòts- neem voorsteld.

Ander onderwerp.

Nederland discrimineert er niet minder om onder valse vlag van : Boeten wordt vedubbeld onder Zwart-rijders. Ik zou zeggen: Neger-en sowhat?

Om over na te denken: Vrouw van ‘Ont-hoofder’ loopt weer op ‘Vrije voeten!’Ik zou op z’n minst Voetteren met een ‘F’ van Uck You!

De Griekse Leiders hebben vast het boek van Olivier B. Bommel “Geld speelt geen rol” gelézen! “Geld aan Toonder”, is hier niet van toepassing. Maar het Geld-ver-wissel-kantoor wisselt graag ‘Het Kabinet van’, in voor een ander.
Het met geld schmijtten met een Bord voor je kop is alleen door de huidige regering van Greek-ken-land toegestaan.

Aan de achterzijde wordt niet verkocht, maar draaien de Ping-Ping automaten met verzwart geld op volle toeren.

Griekenland drijft steeds meer af, waardoor vele Ramp-toeristen hun eind-bestemming niet meer halen!

Maar Het Ge- D R A C H-M E van meninge Néé-der-lander was toch al jaren genânt-onder-ge-waar-deerd!

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie, Griekenland en getagd , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>