A C T U A L I T Y – haat en Nijd: “Ze kunnen elkaars bloed wel drinken..”

I K E A koopt alle openstaande schulden op van Griekenland! Kenzo, daar zit soewie so een lúchtje aan, niet doorgaan.

Eurikea als vooroplichtend voorbeeld, van hoe je je Politiek laat Gijzelen. Hoe je je eigen volk een Vincent van G-óór aan naait.En hoe je door steken en opstekers te laten vallen, langs elkaar heen the Abyss in loopt. Maar daar komt een La Garde achtige B – Engel die string-end maar rechtvaardig de goordèl van smaragd door knipt, en wipt naar een Freenancieel evenwicht.

Aan alles van ellende komt een ende vraagt dat maar aan Joop van den Ende. End B-y T-he W-ay V A T hij dat goed samen. Links of rechts-om subsidie of niet, ook in het theater zingt hij ook na de 60 % zeker Freenancieel- slim –bekeken’ Het Hoogste lied !

Nagelstudio’s zijn een nagel aan de doodkist van de afrekeningen. Die worden blijkbaar in Dhoofddorp te duur betaald.

De Criminualiteit gaat maar door. Straks gaan ze je in de Hemel ook nog om-lèggen, i. p. v in je graf.Dan zeeffen ze je zo, dat ze het ‘gewéten’ er door de lichamlijke gaten-kaas laten door heen sijpelen. Dat ze een gaatje in hun hoofd hebben, en dat Sathudara ra wie zijn dat Het bloed van een ander wel kunnen drinken, is uiteindelijk een gewone ordinaire kook-oorlog. En ze laten zich niet graag van de coka alahola brengen! Ik zou zo zeggen: Snuif eens frisse lucht op!

Hélicopter landt op Mijnen-land is dat niet. – Vier doden-

Feestboek kan ook personene met verborgen-gezicht herkennen. Nog even, en dan herkent feestboek ook al met wie je uiteindelijk een Match van Love hebt. Dan ‘matchen ze’ hoe de Love baby er uit ziet. Hoelang je leeft. ‘Herkenbaar?’, en hoe je uiteindelijk in een hier-na-maals-leven er te doorzichtig bij loopt! Matchen; Matze..

U begrijpt dit is de laatste-bij-drage op Feestboek. Ik duik al vast voor de Voorspelling uitkomt, in het Hier-na-maalse-voor-onder. Good luck en neem wat Matzers voor de toekomst mee! Tabé!

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>