A C T U A L I T Y – Blètter wist van de Prins geen kwaad woord daar over!!

Wethouder ‘k-ontslagen, weg wegens ongep-l-ast-gedrag,. Zeik toch niet zo joh! En hou je handen thuis bij het plassen………Om over na te denken : Wett-houder! Wethouder ‘k-ontslagen, weg wegens ongep-l-ast-gedrag,. Zeik toch niet zo joh! En hou je handen thuis bij het plassen………Om over na te denken : Wett-houder!

Honderdduizend rokers komen in Canadaad nu pas écht aan hun “trèkken!” Drie sieg-arretten-bedrijven moeten 1 1 millard is per persoon 10.000 Euro P- ay P- ay betalen ! Vertel uit je winst!

In Zandvoort wordt vandaag voor de ‘Sportieve-badgasten een Storm –in-een-glas-water geschonken.

De Rechter-hand van Zapp Blètter weet niet wat de Valcke –link-er-hand doet? U B S Bank en U S B – Stick er in, doen wonderen!

De Volmaakte Mens is imperfect !

Margriet Vroomans’s duizendste radio4 uitzending kun je het beste met een Bos Duizendschonen voor haar vieren. P S : nog Duizend er bij Mevrouw!

Oh, nou begrijp ik waarom Obama – quantanamo Bay –gevangenen wil uitruilen onder embàr-gó à go go met W A van en zijn vrouw M, onder één conditie dat de twee gevangenen niet op Koningsdag in Oranje-gevangenispak wordenb vrij gelaten. Want daar zijn de Rape-poep-blikeinen natuurlijk vrij-gelaten over!

Grexit: Omdat Griekenland zichzelf opheft, omdat ze failliet zijn zichzelf, léés: Al hun eilanden moeten verkopen, bestaat Griekeneiland feitelijk niet meer. Dat komt Paradeijsselbloem goed van pas en te on-pas uit, want die zag Griekenland al hélulmaal niet zitten ! Griekenland als land mag ex-equo nog wel aan het Sòf – Festivalt- niet- tegen mee doen! P S : Griekenland : al het geld is weg; zelfs de weg zijn ze kwijt!

“Rechterhand vàn wist niet wat de linker doet?” Niet te geloven, en dan zo B-ijdel-Bijbel-vast. Het schijnt dat ze bij de F I F A veel Judass-penningen in de geheime-donkere kamer van Dameskletsladen hebben liggen.

Die Trein werd op viera-tjes getekent, zodat het een Fyraatje van vierraad werd, volgens de Rampquète-commissie.

Grontmij verkocht en de Leeuw ‘gromt-mij te ge moet’.

Het Konings paar moet op de Bank als strafbank blijven zitten, tot de Quantanamo-gevangenruil rond is. Dan kunnen we wel tot Sint Juttemis wachten!

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

2 Reacties op A C T U A L I T Y – Blètter wist van de Prins geen kwaad woord daar over!!

  1. er zijn vele wegen en allemaal ontsporen ze…

  2. Joshua zegt:

    Goeden dag, daar dacht ik ook aan . Vanmorgen dacht ik nog met al die netelige Bossen ; Betuwe-lijnen Metro’s etc! Jezus wat dat niet allemaal gekost heeft.. Inderdaad namens Betuwe-en Fyra-lijnen totaal onspoord. Dus moeten we meer afwegen ontsporen we minder! Ha Ha, zo naïef ben ik dus ook al geworden, dat ik daar in geloof. Ik geloof meer in de geloofsvbrieven van B-lètter!! Ben weg. Dank voor U réactie, U sprak met..

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>