A C T U A L I T Y – De Kogel-bief-stùkken vliegen je weer om de oren in Emsterdàmned!!

Heb Emsterdamned altijd een ‘Moord-stad gevonden!’

Met stip en kogels om je oren op één: Emsterdàmned tot meer liedkwieddaadties. Tis wel duidelijk dat gisteravond een criminueel de afrekening na Misdaad-programma het ‘moord-bij-de-Daad voerde!’

Ik dacht eerst : het I S Issenzaadtioneel ‘je hoofd’ er bij te houden. Maar de bezwaarde jongens vertillen zich daar niet zo zwaar aan ! Dat Emsterdamned een doorgeschoten stad is, werd vannacht wel weer duidelijk! Of zou er stiekem een gecontroleerd systeem achter zitten, van Hermandead.

Oh nee, Hermandad. En vanwege de Politie-staking-en-onderbrekingen, voor Breaking no News under the Sun, doen ze gratis de Oogkleppen voor.

Maar Het Bureau van Toerisme heeft wel aan de gemeente Amsterdam gevraagd, om de gatenkaas uit de schappen te halen. Antwoord van gemeente was : “heb je een gaatje inje hoofd?” ’Nee nog niet, en dat wou ik wel zo houden. Dus of ze er kaas van gegeten hebben is nog maar de vraag, want het bleef muisstil. Wat je van de ‘scooter-shoot-to-kill-brigade’ niet kon zeggen vannacht. Er komt maar geen Dead-end-stra at aan in deze Moordstad.

Naar nu blijkt is het programma “Hou je aan je Moord!” vanwege de te jonge leeftijd van de ‘per-a-buis geliquideerd’ gehaald. Volgens onbevestigde-berichten wordt de openstaande afrekeningen per kogel door de Kerk van het hier-na-maals met een Kogelbiefstuk in de P C – Onthoofdstraat uit betaald !

Dat vele te jonge criminuelen, zich niet laten kisten, komt door hun str-afkomst, En dus wordt het : Zand-er-over!.

Binnen kort zal het onthoofden van iedere-verant- moordelijkheid overgaan in het ‘levend begraven en bewaren’, van de ‘hoofd-en-bijzaken.’
Maar ook de kogellagers van de Shootters to –Kill-scooters, zal zand in de kogellager-gestrooid worden, zodat de onderwhandelingen naar het plaatse-lijk délict vast lopen en stranden, zodat daar de lijken niet kunnen aanspoelen.

Zo, nu ga ik mijn handen en mond spoelen, en veel nachtmerries doorspoelen ! ‘Moord-goser’ toch es over na-denken !!

P S : Het is B A R en Boos in de Lounge-Bar waar de rekening inderdaad op héét- ter – dead wordt omgezet.

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>