A C T U A L I T Y – Vandaag in C H O C K C O L A A I D E – L È T T E R S …

T he M – edia G -roupe ‘Líegt er niet om’,

alsof het gedrùkt staat! roepen ze nu op de redactie…!

“Wat een Sjulbak die T M G : wég er mee!”

En de Verd-Hoofd-réétdactie gaat straks met Sjoel-stenen hun eigen T M G-glazen in –gooien!”

“Wij zijn allemaal S J U L, en de idijoodten van The M- ad-ia G-roep kunnen allemaal de chinagoochem in!”

Omdat alle communicatie verbroken is, is de ouderwetse Stélegraaf weer van zolder gehaald.

En alle Privédeuren van de dieérectie zijn nu gesloten waar altijd zo’n rukklame voor werd gemaakt: ‘Deuren die voor anderen gesloten bleven gaan nu open.’ Zelfs Henk Vermeijden van de Meiden is van kerststal gehaald.

De Middenstand en chock-colatiérs zijn woedend op de Steel-le-graaf en andere Oudezijds-Voorburgwal-Baronnen, dat ze nu al alle Chockcolaaide-l`-ètters hebben opgekocht!

Daarom ben ik ook verslaafd aan de Fabeltjeskrant. Met die Chockcolaaidelètters, was het een krant om van te smullen, en je vingers bij af te likken!

Nu steekt de hele Réét-dactie zijn vinger er in, en tja, ik zou uitkijken, om die af te likken. Want smaken verschillen ! Maar ik las ‘m altijd. En bestelde ‘m in de winkel altijd met de naam: een fabeltjeskrant, en dan zag de winkelier onmiddellijk dat ik de ‘Steel-le-graaf’ bedoelde.

Waardoor ik van al mijn niet rechtsdenkende vrienden het verwijt kreeg, dat ik die krant las. En waarop ik altijd ze van ‘rape-poep-bliek’ gaf met de opmerking: We leven in een vrij land, todat u mij bezet houdt.

Ja ha, ik weet dat ze in de oorlog fout waren, En jullie nu niet door hebben dat ze met slinkse chockcolaaide-lètters heel links onderuit haalde! W C – 1000 Slím-bezig!!

Ooit hoorde ik dat zelfs de Visboeren op de Albert Cuyp die krant niet meer gebruikte, omdat door die Chockcolaaide-lètters er voor de vis een bij-smaak aan zat.

En over een-smaak of one-smaak moet je niet voor-oordelen dat moet je aan de T M G-mediagroep over laten.

Schijnen nu in de Sjuulbak te sjoelen. En ze hebben Sjuul de burgemeester van der laan uitgestuurd. Ooit was de Stélegraaf Het Paradijs om in te werken. En de Verd-Hoofd-redactie vindt het tijd worden dat de T M G-mediagroep ook naar het Paradijs vertrékt!

Zonder A’dam natuurlijk en Eva houdt dat blad voor haar! Zodat zij vertolkt hoe mensen van het andere spectrum er over denken.. Zit wel een kijk-gaatje in.
En om geplast afscheit te nemen van, liggen er op alle toiletten een joekel van een Chockcolaaidelètter! Voor T- he M-ad-dia G-roupe!

Benieuwd of ze dat one-beleid doortrèkken!

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>