A C T U A L I T Y – Rusland ziet ze weer eens vliegen….volgens laatste berichten is M H 17 neergehaald door

Zijn we er toch ‘in-gevlogen’, beroemde woorden van Herman Kuiphof, bij de beroemde W K – Finale van Duitsland tegen Nederland in 1 9 7 4-tig! Moest hier aan denken toen ik de volgende mail vanmorgen binnen kreeg.

Maar nu U F O kt het niet, krijg ik een mail dat de MH1 7 door een U F O is neergehaald. According to te Russian declaration. Tja, dat Rusland, lees: Rasputin de feiten als een Ufo-logisch inzicht kan verdraaien en omwentelen in een Westers-complot is al bekend.

Straks hebben ze nog band-opnames waarop te horen is: Buk – ken ! Want Buk-s met een ‘g’ betekent afluisteren.

Het lijkt steeds meer op een Indonésisch-schimmenspel, waar de slachtoffers mee in de schaduw kwamen te staan.

Maar ja, als je over Leven en Dood regeert, kun je dus létterlijk dood-vallen..Wat in mijn geval ook voor Rasputin geldt. Die daar trouwens ook erg bedreven of overdreven in was. Ik zou zeggen: “Vlieg-op met je gemanipuleerde analyse!” Zoek het Vluchtruim op met een st-ufo, zodat ik je nooit meer hoef te zien.

Straat-sick-cretaris van ‘Rijn-gewéten heeft er ‘Pay –Gay-Bééïsch- gezien’ geen belang bij als ie ten val wordt gebracht. Omdat er bij de Persoonlijke Gebonden Blùt-getten, dan niks meer te halen valt. Maar krijgt natuurlijk wel dankzij de Ha-sociale Verzekeringsbank een Freenancieel opvangnet, waar ie minder lang op hoeft te wachten.

Carlos-t toch niet zo Slím, verloor, lost 2 ½ Miljard op K P N ! K-an P-ersoonlijk N-iet dat bedrag Privé terug-betalen!

Trijntje Traante Troosterhuis is nu een veelgevraagde zangeres op Crématie en begrafenissen.. Aai jaai jaai jaai. Vind het trouwens niet quiche eh kies, dat iederéén haar nu zwart maakt.

Griekenland op 5 juni Bankroet, wat wij op 5 decembers zijn, Want dan zijn wij ‘Blankroet!’

Ploemen bij de Paus omdat ie de ‘B’vàn niet kan uitspreken.

In alle E R N S T als je ‘Neuro- Lóóg- er niet om bent’, zit de weeffout in je eigen hersens er altijd bij houden!

Meer dan 200 pay- dood- vielen in Greet-Brittain leven niet meer. Dus die kunnen we doorkruisen, zodat de naast-bestaanden zich behoorlijk in hun kruis getast moeten voelen.

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>