A C T U A L I T Y – Rule Brittania Brittania rules the waves..

De Britten krijgen het vandaag voor hun k i e z e n maar of ze met hun vers tand kiezen?

David Camera-on end the Milli Millie Milliband. Als daar geen Muziek in zit: G*D Shave the Queen. En nu krijg ik een boete omdat ik het altijd over Fuckingham Palace heb. Naaiejestijd-schennis.

Maar de wedkantoren hebben al lang bepaald wie deze verkies-zingen gaat winnen. De engelse kranten winnen er geen doekjes om. Het wordt sowieso Boris de aanstaande Vice –premier van London. End Boris is geen dom-blondje. En ook nog half Dutch, terwijl de anderen the klutsch kwijt zijn.

The S N P wilde vorig jaar nog onafhankelijk worden , en zijn nu néélèctoranaal voor the kontservetives. The U-kip zoekt via omweg van Barneveld aansluiting van nog meer kippen. Terwijl Raymond van Barneveld the ‘Inglieschen the stuip op het lijf jaagt.’

Maar ja Politiek, ook in engeland is niet te pijlen. End in the rose, die lag honderden jaren voor the kust.Rule Brittania rules the waves. Dat doen ze allang niet meer. En ook the Wives doen dat sinds Margaredt het allang niet meer. Eng-land is a sinking ship. End thinking about that all, zou ik niet weten op wie ik vandaag moet stemmen. Its all één – pot- nat.End thats dat !

Over Sinkend schip gesproken. Griekenland gaat zelf het zinkend schip Europa verlaten. En daar laat Angela Merckel geen Griekse traan om. Ze gaat hoogstens met Deijselbloem de Sirtaki dansen. Alhoewel dat nog valt te bezien , nu ze voor de Spaanse Kandidaat is, en niet vor Jer-oen Deijsselbloem.

En daarna valt heel Neuropepica uit mekaar. Kunnen we weer gaan schatgraven naar de oude geld kisten met guldens. En de Gulden regel was altijd: gooi nooit iets weg, of over boord, want dat is meestal vanzelfmoord.

Ofwel gooi nooit je oude schoenen weg. Maar Griekenland zijn we liever kwijt dan rijk, hoor ik velen zeggen. Het gedrachme staat ons niet aan, dus laten we ze in de Aegeïsche zee ten onder gaan. En daarna, steken zij ook in een boot de zee over. Dus zijn we nog verder van t-huis! Want dan belanden ze uiteindelijk weer in een Ha-ziel-zoekers home..sweet home………….

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>