A C T U A L I T Y Op een Mooie Pinksterdag een A Há erlebnis s

Op een mooie Pinksterdag…

Rafaël van der Vaart der Volkeren vloog net zoals Max-ium-snelheid, dit weekend uit de bocht! En met Pinksteren ‘de Vlam in de Pijp’ in plaats van je hoofd, moet je wel uit de bocht vliegen. Vooral als je te greedy-inhalig bent! Maar als ik door mijn volksbuurt loop, ben ik ook de pijp uit!

En een voetballer kan stuurloos zich ver-stappen, waar door de oude Club Ajaxatiatief ‘m verkeerd heeft ingeschat.Op een slof en een oude schoen wordt die club niet meer kampioen.Wesley Schneijder schijnt een bijzonder bal te hebben, wat zijn vrouw van Deo Volente Cabauënd kan beamen. Totdat ze er de buik vol van heeft. En zij aan hem geen kind meer heeft, omdat Dirk Kuyt schiet.

The B. ad B. oys van the King schijnen hun vroegere baas vermoord, ofwel ‘gifted’ te hebben. Je kunt er gif op innemen dat de twee dochters van B B King dat gaan bewijzen. B B King is dus Yazzterday.Tis wel even ‘slikken’ bij zo’n bericht.

Gister naar Documentaire over S Sc ientology Church gekeken. Dat liegt er niet om! Niet te geloven. Terwijl het een geloof is, als je die docu hebt gezien, val je wel van je : ‘ik-geloof-het-wél!’

Gó – a dead en Nac Nac Nac on heavens door, ja U heeft het door, sommigen gaan niet door. En vissen komend seizoen net als menige trainer achter het net-niet!

Maar de meeste mensen hadden dat allemaal niet door. Die waren onderste boven van, en in de achtbaan. Vriend van mij, die werkloos was, ging een tijdje-lang iedere dag naar Pretpark om te solliciteren.

Moest van het C W I, en dacht groots! Hij ging het groots aan-pakken, zei ie tegen de C W I. Hij ging solliciteren voor een acht-baan! U kunt zich wel in-denken dat ze bij het C W I werkloos toe-kekeken, toen hij enthousiast vertelde dat ie een acht- banen-plan had gekregen. Maar toen C W I er achter kwam dat die achtbanen er alleen maar op neer-kwamen dat ie daar geen meter mee opschoot, is ie maar naar het Reuzen-rat –voor-ogen-draaien gegaan. Met al mocht het de pret-á-portér niet drukken. Wel jammer dat het dit week-end geen dag voor opnaaiende zomerjurken was. Want ja, dan raak je er in de Achtbaan hélemaal ondersteboven van!

Waar ik dit week-end ook ernstig van ondersteboven raakte, was het boek over Het Process Eichman. Waar ik me als klein kind van toen, nog écht alles van kan herinneren. Las iedere dag de krant, om de ‘verslagen’ te lezen. Was toen dertien jaar.

Kan me nog naam van een joodse-getuige-verslag herinneren. En alsof dat al niet genoeg was, kocht ik gister het boek der boeken over ene Hiedler…avant la lettre. Voer voor spychologen. You wish to bi Jewish? Dus voordat ik die 9 8 0 pagina’s s achter m’n kiezen heb. Bijt ik mijn tanden en kiezen er op stuk..En sta ik met een back vol tanden.. Dus: ik druk even mijn ‘s s n o r!’

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie, P I N K S T E R E N - en getagd , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>