A C T U A L I T Y – Een dag na Moederdagskindje krijgt Adriaan de Libris ex- equo prijs..

Shell is very boring in de Tskoeksenzee! Maar millieu-activisten hoor ik al zeggen: We S H E L L overcome some day.Tsjoek tsjoek tsjoek…waar ken ik dit van? Oh, van de Märklinntreinen op mijn ping-pong tafel..

Amsterdam zal van de kaart worden geveegd, en opgeborgen, zodat ze weer de veiligste stad van Néé-der-land worden.De gemeente Amsterdam heeft ook al bij Koe-cul-de-sac een aanvraag ingediend om alle criminal-records ook van het Interne-niet te vegen. Zodat ze van een schone ‘Leie-dakje’ kan beginnen.

Hádriaan van ‘Dis-cussie over de Prijs’ is deze keer net zoals Hádriaan niet in het water gevallen.Wat hebben schrijvers toch met hun moeder.

Een dag na Moederdag.Het boek schijnt een ‘bittere-pil-kruid’ over Neutthanasie te zijn. Aangezien ik Hádriaan kan ‘lézen en schrijven’,’wij waren in de jaren zeventig Figuranten bij de Nederlantsche Opera.’ En jaren later wilde hij daar niks van weten. Wij noemden hem met alle ‘Littéraire- liedtherare Jeugd-puistjes’, de Oliebol-Bommel van onze groep. Na een voorstelling gingen de Figuranten gezamenlijk onder de douche. Niks mis mee. De enige die dat niet wilde, was onze éliterare Hadriaan. -Terwijl je toch zou denken: Pak je kans met al die jonge mannen onder de douce!- Die jaren geleden, om bij te verdienen bij de A K O in de Leidsestraat werkte. Verdere détails omtrent zijn vaste woon en verblijfplaats kan ik U niet geven..A K O en Ex – Libris prijs..en ex-medewerker.. Is dit niet een gevalletje.. Verlangen bestrengeling?

Oh, wat errug. Eva en Freek zijn uit mekaar. De Wurggreep-liefde is als een tuinslang, door hun relatie gaan springen. Of, anders gezegd : “De V O N K “ sprong niet meer over-en-uit!

Ook De Leider van I S door een traanslag meer of min ont-hoofd van zijn Lijdens-weg na aanslag.

Naar nu blijkt gaf Teeven Stilzwijgend ‘Verzwijggeld’ aan Cees.Ha Ha – de lachende derde!! En zit nu als ‘Verdachte’ in de Tweede Kamer! Leve de géén-idéémooi-gratie!

Griekenland krijgt na alle schulden te hebben af-en-opgelost hetzelfde –bedrag weer terug. Dat heet : “Giraalnaal Pompen!” Reet-goeie oplossing!

Word zo moe van die Moeiderdag-dagen.Wordt wel duidelijk dat schrijvers gemankeerde moeders-kindjes zijn. Nou ik heb geen kind aan mijn moeder, want die heb ik nooit gehad, of nauwlijks gekend. Omdat ze mij al had af-geschreven voordat ik ontkend op deze aardkloot kwam.

Wees kind, hoorde ik haar niet zeggen, maar was het wel. Wat is je achternaam dan? Heb geen achternaam! “Oh , hoezo?” Nou, omdat ik van ‘voor-náám ben!”

Mijn Aúders hebben elkaar in het Pa-na-ma-kanaal ontmoet, zeg en denk ik maar altijd. Wees je zelf, dat is het belangrijkste! “En jezelf niet afschrijven!“ En hoeveel scripties heb je daar voor al klaar liggen? “Geen één!” U kunt mij ook niet ‘boeken!’ Omdat mijn hoofdstuk is in vijf en twintig delen, ga ik U er verder niets over mededelen!

“Moeder- heo kan ik U bejanken, voor alles wat U niet voor mij deed! En dan maar roepen: Willemean die altijd voor haar kinderen klaar stond! Stond er bij en keek er na!”

Indonesië stuurt 400 Blootvluchtelingen terug naar open- sea- son, dan ben je verder van huis dan thuiskomen. Indoodtnésia houdt de boot af.
Je mag mij ‘lek-schieten’ als dat een oplossing is. De One-hope naar ‘Vrijheid’ neemt een grote vlucht dezer dagen, om maar een schot voor de boeg te nemen.En volgens de E U is Libië en zijn grootgeld-verdieners ‘door-geschóten!’

En je mag mij lek prikken als het water tot over de lippen van de ‘Board-room van mist-dadigers’ staat. Dat het tussen Eu en de vluchtelingen nieet boot-tert is wel duidelijk. Oplossing? Alternatief : Een onderduikboot naar de toekomst nemen.En roeien met de riemen die je hebt..

In Lampedusa komt Voor-de-Wind aan.. What’s in a name… Want de Bootvluchtelingen hebben het niet voor de wind !!

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>